El Barça derrota al Huesca i rep el seu 31è trofeu de lliga

El divendres el Barça va rebre el títol de la Lliga Asobal després de derrotar al Bada Huesca, i el dissabte el Granollers va guanyar a Puente Genil.

Barça 41–29 Bada Huesca

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas (46% d'aturades) i Filip Saric (33%) porters; Jontahan Carslbogard (5), Dika Mem, Aitor Ariño (5), Hampus Wanne (6), Blaz Janc (7), Timothey N'Guessan (3), Aleix Gómez (2), Djordje Cikusa, Domen Makuc (2), Haniel Langaro (3), Melvyn Richardson, Luis Frade (5), Petar Cikusa, Javier Rodríguez (3).
Els màxims golejadors visitants van ser Ignacio Suárez Uribe (6), Miguel Malo i Rodrigo Benites (5, cada un).

El partit ha estat clarament dominat per els blaugranes de principi a fi, i només quan la concentració dels campions ha baixat una mica durant la primera part, els d'Osca han pogut competir i jugar, fent un parcial de 6 a 10 per portar el marcador d'un 11 a 4 (als 11 minuts) fins al 17-14 del descans. A la segona part el Barça ha sortit totalment centrat i ha esborrat de la pista al seu rival, amb dos parcials quasi seguits de 4 a 0.

Com interessant, a part de la recepció i celebració del trofeu de campió de lliga que ha tingut lloc al finalitzar el partit, el retorn a les pistes de Domen Makuc després de la greu lesió que va patir, i el comiat al Palau d'en Haniel Langaro desprès de 4 temporades de blaugrana.

Ángel Ximenez Puente Genil 25-28 Fraikin Granollers

FRAIKIN GRANOLLERS: Roberto Rodríguez (33% d'aturades), Pau Panitti (ha aturat 1 dels 2 penals que li han llançat) porters; Faruk Yusuf (2), Víctor Romero, Oriol Rey (2), Bruno Reguart, Adrià Martínez (6), Gerard Doningo, Ivan Montoya (4), Pablo Guijarro, Ferran Castillo (2), Sergi Franco (3), Andrei Buzle (2), Pablo Urdangarín (2), Antonio Garcia (5).
Per part local els màxims golejadors han estat Tincho Jung (7), Teodoros Boskos i José Cuenca (5, cada un)

Treballada victòria de l'equip d'Antonio Rama en una pista complicada, davant un equip que no té la permanència assegurada, i que li serveix per mantenir el tercer lloc que dona plaça europea i que podrà certificar si guanya en l'última jornada a l'Olímpic davant el Benidorm.

El Granollers ha començat molt concentrat en defensa i tremendament resolutiu en atac, amb Antonio Garcia i Adrià Martínez, marcant 3 gols cada un, i posant un 3-7 al marcador quan es portaven set minuts. Després ha reaccionat l'equip local assegurant millor els atacs i treballant fort en defensa i al descans el marcador estava igualat a 12 gols. Aquesta igualtat s'ha mantingut durant deu minuts fins al 18-18. Aleshores els dos extrems Adrià Martínez i Sergi Franco, han marcat un parell de gols cada una per fer un parcial de 0 a 4, que ha obert un forat que ja seria decisiu. Fins al final bona defensa, amb Roberto Rodríguez aturant al darrere, i sense que es donés opció a l'equip local d'aproximar-se a menys de tres gols en cap moment.