updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: L'atenció centrada en la lluita per l'ascens del grup A

Els partits destacats es juguen simultàniament a les pistes de Llavaneres i Castelldefels Fotos: arxiu Els partits destacats es juguen simultàniament a les pistes de Llavaneres i Castelldefels

Aquest cap de setmana es disputa la 27a jornada i amb Les Franqueses ja campió del grup B, l'atenció passa al grup A.

En aquesta categoria, on hi ha una sola fase, el primer de cada grup pujarà a la nova Lliga Argent (posem en blau als que ocupen aquestes posicions). Entre el 2n i el 11è de cada grup jugaran a 1a Catalana.
El 12è i 13è de cada grup jugaran "eliminatòries de correcció" (els posem en lila i taronja)
El 14è del grup A i el 14è i 15è del grup B baixaran a 2a Catalana. (Els posem en vermell).
Per més detalls veure AIXÍ ANIRAN ELS ASCENSOS I DESCENSOS

GRUP A

Sant Just Espanyol B (14è)- Sant Joan Despí C (11è), dissabte 16:20 h
Banyoles B (7è) - Montgrí (13è), dissabte 16:30 h
Aula (10è) - GEiEG (9è), diumenge 20 h
Castelldefels (2n) - Sant Quirze B (4t), dissabte 19 h
Llavaneres Maresme (1r) - Sarrià B (3r), dissabte 19 h
Molins B (8è) - Bonanova Atlètic (12è), dissabte 21 h
Descansen Martorell (5è) i Sant Fost (6è)

La gran atenció de la categoria se centra ara en aquest grup A i aquesta setmana tenim dos grans partits a les pistes dels dos principals candidats a l'ascens, que són Llavaneres i Castelldefels, i que es juguen a la mateixa hora.

El Llavaneres, el líder, que porta 16 victòries seguides, rep el Sarrià B, que està en tercer lloc i després de la derrota de la setmana passada a casa davant del Castelldefels té molt complicada la consecució del primer lloc, perquè no depèn d'ell, però que segur que anirà a apurar les seves possibilitats. A la primera volta els maresmencs van guanyar per 23-31.

L'altre gran partit es juga a Can Vinader, on el Castelldefels, que porta onze victòries seguides, rep el Sant Quirze B, que és quart ja despenjat de la lluita pel primer lloc, però que segur que anirà a donar guerra. A la primera volta el resultat va ser d'empat a 27 gols.

En els altres partits la lluita està centrada en evitar el descens. El Sant Just Espanyol B, que és cuer, podria veure una mica la llum si derrota el Sant Joan Despí C, que només està quatre punts per sobre. Però entremig encara hi ha el Montgrí i Bonanova Atlètic, en les posicions de possible descens per compensació, i que poden superar els santjoanencs, si guanyen el seus partits, a les pistes de dos filials d'Estatal que no els ho posaran fàcil, el Banyoles B, perquè és un derbi, i el Molins B, perquè encara no té la permanència del tot assegurada.

També busquen dos punts per assegurar la permanència Aula i GEiEG en l'últim partit de la jornada, quasi en hora de "clàssic".


GRUP B

Cambrils (12è) - Blancs-i-Blaus BMG (6è), dissabte 18 h
LES FRANQUESES (1r) - Sant Vicenç B (7è), dissabte 18 h
Berga (3r) - Coope Sant Boi B (11è), dissabte 19:30 h
Castellbisbal (5è) - Sant Andreu Barca (13è), dissabte 20:30 h
Sant Cugat C (9è) - VIC (15è), diumenge 12:45 h
Palautordera B (2n) - Poblenou B (14è), diumenge 18:45 h
Montcada B (4t) - Igualada B (8è), diumenge 19 h
Descansa Vallag (10è)

En aquest grup Les Franqueses ja celebra el seu ascens en el partit que jugarà el dissabte contra Sant Vicenç B, i el Vic, que ja té una de les places de descens visita al Sant Cugat C, que ja té assegurada la permanència. I encara hi ha un altre partit intranscendent, però que pot ser atractiu, entre Montcada B i Igualada B, dos equips que han fet una bona segona volta (14 i 13 punts respectivament en els 10 partits), i són dos dels que han puntuat contra el campió. Els montcadencs encara aspiren al segon lloc.

En els altres partits encara hi ha en joc les places de descens directe (que té el Poblenou B) i d'eliminatòries de descens (que tenen Sant Andreu de la Barca i Cambrils).

El Poblenou B té un compromís complicat per sumar punts a la pista del segon, el Palautordera B, i tampoc ho tindran fàcil el Sant Andreu de la Barca en el duel de proximitat a Castellbisbal (5è classificat i encara aspirant al 4t) i Cambrils a casa contra Blancs-i-Blaus (6è classificat i també aspirant al 4t).

Finalment, la Coope B, va a Berga a la pista del tercer, buscant dos punts que l'acostin a la permanència, però trobarà un rival que lluita per l'honorífica segona plaça i que és molt fort a casa, on només ha cedit tres punts.



Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes