updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Un bon regal de Nadal

  • Escrit per Handbol Bordils INF

L’equip infantil del Bordils va poder obrir el seu regal de Nadal per avançat. No tothom pot dir que ha jugat tres partits al Palau Blaugrana, aquella pista que veiem per televisió on hi juguen els millors jugadors, i poder sortir-ne sense perdre cap partit!

Els bordilencs participaven amb un equip on hi havien, a part dels infantils, els alevins de segon any que sovint hi van a entrenar. Tothom hi va aportar el seu granet de sorra.

Aquests iniciaven la fase de grups del torneig contra el Castelldefels, en un partit on els del Gironès van deixar de seguida els nervis al vestidor i van poder agafar avantatges còmodes fins el 18-16 final.

Seguidament, contra el Sant Joan Despí es va veure un partit molt intens, que va acabar amb taules al marcador (17-17), quedant l’últim partit per definir la classificació. Aquest partit contra el Lycee Français se’l va endur el Bordils per 17-15, aconseguint la classificació pels quarts de final amb el 2n lloc del grup. En les eliminatòries, el Sant Martí Voramar es va creuar en el camí del Bordils, que amb un sistema defensiu molt pressionant i unes grans transicions van guanyar amb comoditat als bordilencs per 23-6.

Felicitar a tots els equips participants i també a la gran organització del torneig, han fet una gran feina i s’ha vist en l’ambient.

Jornada més que positiva pel Club Handbol Bordils, que no va tornar a casa amb les mans buides i van aconseguir el premi fair play, que correspon a un any de llet per cadascun dels jugadors. A sobre, es va fer en equip: pares, mares, jugadors i entrenadors!

Entrevistes