updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'entrevista a Andrei Xepkin, un dels plats forts a la primera Fosbury en paper

Andrei Xepkin protagonista de la primera entrevista del "Tercer temps" Foto: @lafosbury Andrei Xepkin protagonista de la primera entrevista del "Tercer temps"

Una entrevista a l'exjugador del Barça i actual entrenador del Club Handbol Sant Llorenç és un dels plats fort de la primera Fosbury, la revista de tot l'altre esport.

El 23 d’abril, sortirà a la llum el primer número amb el nou format de la Revista Fosbury, que prendrà el relleu de les 24 revistes digitals publicades des de maig de 2014. La revista en paper tindrà una periodicitat trimestral i comptarà amb els ingredients bàsics del projecte fosburià: protagonisme per a tot l’altre esport de casa nostra i d’arreu del món amb una mirada singular, fixant-nos en tot allò que transcendeix l’esport.

Fosbury_pila_web

Cada número de la revista comptarà amb un dossier central temàtic (“l’escombrada”) per conèixer a fons històries imprescindibles que comparteixen el mateix fil conductor. En aquest primer número en paper (el #25 del projecte Fosbury) se centren en els esportistes que, tal com va fer Dick Fosbury als anys 60, estan canviant o van canviar els seus esports. En portada hi apareix Kilian Jornet i el seu repte de l’Everest. La Fosbury es pot comprar per internet i la subscripció a quatre números anuals enviats per correu certificat a casa val 25 euros, 40 si s’opta per la subscripció “premium” al Club Fosbury.

Fosbury_mes_regal_web

Si us hi subscriviu ara (ho podeu fer a www.fosbury.cat/paper) la rebreu a casa aquesta mateixa setmana amb un exemplar de regal del volum de col·leccionista “27 Jocs, 28 històries”.

Entrevistes