updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

CHLSM i Plan B campions de la Maresme Week 2017

Els quatre equips finalistes de la Week amb els premis i les autoritats Foto: M.Espígul / MaresmeWeek Els quatre equips finalistes de la Week amb els premis i les autoritats

Gran dissabte d'handbol platja a Caldes d'Estrac amb la disputa del 4t Torneig Maresme Week absolut, que va acabar amb triomf inèdits, CHLSM en categoria masculina i Plan B en la femenina.

La Platja dels Tres Micos de Caldes d'Estrac va ser l'escenari de nou d'aquest consolidat torneig amb un consolidat format d'un dia de competició, amb 24 equips (16 masculins i 8 femenins) i un sistema de competició que assegura quatre partits a tots els equips participants.

Al matí es van jugar les fases de grups, i a la tarda les fases pel títol de la Maresme Week i les "Copa Llavaneres" i "Copa Caldetes" amb els equips no classificats per la fase pel títol. Una jornada ininterrompuda de pràcticament 12 hores amb molt d'handbol platja, bon rotllo i un gran ambient entre tots els equips participants.

Al vespre es van jugar primer les finals de Copa, amb triomfs en les dues categories dels equips de de Coco Loco –superant Codigo H en la Copa Llavaneres masculina i #FemPinya en la Copa Caldetes femenina.

A les 19h van començar les finals absolutes amb vencedors inèdits. En la femenina el conjunt vallesà del Plan B va ratificar el seu gran torneig guanyant de forma clara la final 2-0 sobre APCG. En la darrera final de la tarda, el CHLSM va superar el vigent campió TCN en un partit molt disputat amb dues parts molt igualades, però que van caure les dues del costat dels montcadins.

Els MVP del tornejos van ser la internacional Judith Vizuete (Plan B) i el porter Ricard Presas (CHLSM).

RESULTATS MARESME WEEK 2017

CATEGORIA MASCULINA
Campió: CHLSM (Montcada)


Subcampió: TCN
Semifinalistes: RDD i Plan B
Quartfinalistes: Pastelitos Beach, Albinegros, EVP Beach i Kremlin Crew

Copa Llavaneres
Final: Coco-Loco 2-0 Codigo H

CATEGORIA FEMENINA
Campió: Plan B

Subcampió: APCG
Semifinalistes: Roc&Bol Beach i The Corbi Team

Copa Caldetes
Final: Cocoloco 2-1 #FemPinya

Entrevistes