updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Les dues Estatals d'Handbol Platja a la Main Round a Budapest

Les dues seleccions estatals que participen al Mundial d'handbol platja de Budapest s'han classificat per la "Main Round". En elles hi tenim als catalans Hagi Touré, Ivet Musons, Sílvia Lladró i al seleccionador femení Dani Lara.

En aquesta segona fase les seleccions classificades jugaran amb punts acumulats en busca de les semifinals. Les noies, entrenades per Dani Lara, han aconseguit en la primera fase fent el ple de cinc victòries, i sempre guanyant per 2 a 0. Una immillorable manera de seguir buscant les medalles. Els nois, per la seva banda, entren amb dos punts acumulats i hauran de mirar de guanyar els tres partits per poder aspirar a medalla.

Main Round masculina: Brasil i Croàcia, 4 punts; Qatar i Espanya, 2; Ucraïna i Hongria 0.

Horaris d'Espanya a la Main Round masculina:
Divendres (11:40h) - Qatar : Espanya
Divendres (19:00h) - Brasil : Espanya
Dissabte (10:50h) - Ucrania : Espanya

Main Round femenina: Espanya i Brasil, 4 punts; Hongria i Noruega, 2; Itàlia i Xina Taipei, 0.

Horaris d'Espanya a la Main Round femenina:
Divendres (11:40h) - Espanya : Xina Taipei
Divendres (20:40h) - Noruega : Espanya
Dissabte (10:00h) - Espanya - Brasil

- Partits en STREAMING

- Notícia a la web de la RFEBM

- Resultats a la web IHF

Convocatòries de les seleccions espanyoles de platja

'Hispanos de la Arena'

Ramón Fuentes (BMP Algeciras) i Ricardo Amerigo (BMP Carbotocaitos) en portería; Hagi Touré (BMP Calella) i Víctor Rodríguez (BM Painkillers), defenses; Fernando Gallego (BMP Alcalá), José Miguel Sánchez (BMP Barbate) com especialistes; Miguel Ángel Corral Dublino (BMP Alcalá) ala dreta; Julio Sierra (BMP Alcalá) i Gonzalo Cervera (BMP Algeciras) ala esquerra; i Andrés González (BMP Alcalá) al pivot. Entrenats per Jaime Osborne.

'Guerreras de la Arena'

Patricia Encinas (BM Getasur) i Silvia Lladró (Las Trufis) de porteres; Ivet Musons (DyE Clínicas Rincón), Inma Navarrete (Ciudad de Málaga - Mijas), Jennifer Gutiérrez (DyE Clínicas Rincón); Patricia Conejero (CBMP Algeciras) i Raquel Caño (Ciudad de Málaga - Mijas) ala dreta; Luisa García (CBMP Algeciras) ala esquerra; i Andrea Sánchez (CBMP Algeciras) i Asunción Batista (CBMP Algeciras) al pivot. Dirigides per Dani Lara.

Ivet Musons, molt efectiva

Hagi Touré, un "malson" pels atacants

- Més fotos a la web oficial

Entrevistes