updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Amposta, a casa, i Granollers Atlètic, a Ciudad Real, busquen la Plata

L'Amposta i el Granollers Atlètic juguen les fases d'ascens a Plata Fotos: cedides pels dos clubs L'Amposta i el Granollers Atlètic juguen les fases d'ascens a Plata

Des del divendres i fins diumenge es disputen les fases d'ascens a Plata, amb Amposta i Granollers Atlètic buscant el retorn a una categoria on ja han jugat anteriorment.

L'Amposta juga a casa

L'Amposta que va baixar la temporada passada de Plata, després de 22 temporades a la categoria, busca el retorn després d'haver assolit el títol de Lliga Catalana. I ho fa al seu pavelló, amb el suport de la seva afició.

Rep tres equips de la zona nord de la península: l'Urduliz, subcampió d'Euskadi, l'Ardoi, que és el subcampió navarrès, i l'Ágreda, que tot i ser de Sòria és campió de la lliga aragonesa. Els dos primers pertanyen a dues comunitats potents en l'handbol femení i el tercer sembla més el convidat de pedra. Però ja veurem què passa...

Els partits

Divendres
18 h  Àgreda- Ardoi
20 h  AMPOSTA - Urduliz

Streaming

Dissabte
18 h Àgreda - Urduliz
20 h  AMPOSTA - Ardoi

Streaming

Diumenge
10:30 h  Urduliz - Ardoi
12:30 h  AMPOSTA - Àgreda

Streaming


El Granollers Atlètic juga a Ciudad Real

El filial granollerí després de dues temporades a Lliga, i com a subcampió de la mateixa, busca l'ascens a Plata, una categoria on ha jugat dues temporades (14è lloc la 2021-22 i 12è la 2015-16).

Juga en un escenari de luxe, com és el Quijote Arena de Ciudad Real, on s'enfrontarà a tres equips de la zona centre sud d'Espanya: el Caserío Ciudad Real que és l'amfitrió i és el campió de Castella la Manxa, el Maravillas de Benalmàdena malagueny, que és el campió andalús, i l'Aceuchal, campió extremeny, d'una població de la província de Badajoz. Els dos primers són equips de zones amb cert potencial, i el tercer sembla, en teoria, destinat a ser el comparsa del grup.

Els partits

Divendres
17:45 h  Maravillas Benalmàdena - Aceuchal
20 h    Caserío Ciudad Real – GRANOLLERS AT.

Streaming

Dissabte
17 h  Maravillas Benalmàdena- GRANOLLERS AT.
19:30 h Caserío Ciudad Real- Aceuchal

Streaming

Diumenge
10 h  GRANOLLERS AT. - Aceuchal
12:30 h Caserío Ciudad Real - Maravillas Benalmàdena

Streaming

Entrevistes