updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Espanya per la via ràpida als vuitens del Mundial

El pivot Adrià Figueras ja goleja Fotos: V Michel / France Handball 2017 El pivot Adrià Figueras ja goleja

Tres victòries en tres partits han classificat per la via ràpida a la selecció espanyola pels Vuitens de final. Ara faltarà per la primera plaça amb Eslovènia.

Després del triomf que ja vam comentar contra Islàndia (27-21), pràcticament van calcar resultat contra Tunísia (26-21) per golejar sense miraments a Angola en el tercer encontre (42-22). Tres victòries que dónen a la selecció dirigida per Jordi Ribera el passi als vuitens de final a falta de dues jornades de la fase de grups per jugar-se.

En aquests dos partits ha seguit brillant de manera especial la figura de l'extrem del Nantes David Balaguer, que ara mateix és el màxmi golejador de la selecció estatal amb 15 gols (de 19 llançaments) en tres partits, seguit de Valero Rivera (13 gols) i Víctor Tomàs (9).

Pel que fa a la resta de jugadors catalans, destaquen els 6 gols d'Adrià Figueras, que en porta els mateixos que Joan Cañellas, jugador que sense Raúl Entrerríos assumeix més el rol de dirigir l'equip. El defensa Viran Morros encara no s'ha estrenat com a golejador en aquesta cita.

A la porteria el blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas i l'exblaugrana Rodrigo Corrales, pràcticament calquen els seus registres amb un 35% i 36% d'aturades respectivament.

Recordem els dos partits que els queden als homes de Jordi Ribera:

Dimecres, 20:45h: Espanya - Macedònia
Dijous, 20:45h: Espanya - Eslovènia

VÍDEO: Dos golassos de Balaguer

EL TUIT: El bon rotllo entre dos excompanys

- Visita la web del Mundial França 2017

Entrevistes