updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bon debut mundialista de Balaguer i Figueras en el triomf d'Espanya contra Islàndia

L'extrem del Nantes David Balaguer va debutar amb un 4 de 4 Fotos: V Michel L'extrem del Nantes David Balaguer va debutar amb un 4 de 4

Bon inici al Mundial del nou projecte de Jordi Ribera, amb actuació destacada dels dos catalans debutants David Balaguer i Adrià Figueras.

La selecció espanyola va saber patir a la primera meitat perdia al descans contra una Islàndia amb un Sigurdsson inspirat al davant i el porter Gustavsson al darrere, i es va marxar al descans amb victòria parcial dels islandesos 10-12. A la represa, però, es va veure la millor versió dels "Hispanos" que van donar la volta al marcador i van acabar guanyant a plaer.

Una excel·lent segona meitat dels de Jordi Ribera amb els signes d'identitat que el tècnic sarrianenc vol implementar en aquest equip: la defensa i el contraatac. En aquesta segona part va destacar l'actuació destacada dels debutants David Balaguer (4 gols, 100%) i Adrià Figueras (2 gols, 100%). De la resta de golejadors van destacar Joan Cañellas (4), Valero Rivera (3) i Víctor Tomàs (1). En defensa i porteria van destacar Viran Morros i Gonzalo Pérez de Vargas (11 aturades).

VÍDEO: Els gols de Figueras

VÍDEO: Els gols de Balaguer

- Visita la web del Mundial França 2017

Entrevistes