Derrota molt digna del Granollers davant el Montpeller

La defensa granollerina aturant l'internacjonal francès Valentí Porte Foto: Jordi Prades La defensa granollerina aturant l'internacjonal francès Valentí Porte

El Fraikin Granollers va rebre un visitant de luxe a l'Olímpic, el Montpeller, davant el qual els d'Antonio Rama han fet un magnífic partit.

FRAIKIN GRANOLLERS 24-28 MONTPELLER

FRAIKIN GRANOLLERS: Roberto Rodríguez (17 aturades, amb un 38%) i Pau Panitti porters; Pablo Urdangarín (2), Andrés Moyano (3), Antonio Garcia (6), Ferran Castillo (4), Oriol Rey, Leo Abrahao (), Tarsicio Freitas (3), Jordi Deumal, Víctor Romero (4), Ivan Montoya (1), Biel Valera, Gerard Domingo (1), Marc Vega, Guillem Vega, Pablo Guijarro.
MONTPELLER: Bolzinger (37%) i Desbonnet (22%) porters; Diego Simonet (6), Hesham (6), Karlsson (4), Yannis Lenne (4), Valentí Porte (3), Villeminot (2), Jaime Fernández (1), Hugo Bryan Monte (1), Nacinovic (1), Djordje Cikusa, Prat, Konan, Dubois.

El Granollers tenia el dimarts un compromís molt delicat en la segona jornada de la fase de grups de l'Eurolliga, rebent tot un bicampió de la Champions com és el Montpeller, que la temporada passada va guanyar al Palau Blaugrana en partit de la màxima competició europea.

S'ha vist un partit jugat de tu a tu, entre dos equips que només els ha diferenciat alguns petits detalls, per tal que al final els dos punts se'ls emportés l'equip francès.

Els vallesans han jugat un partit amb més velocitat i intensitat durant els 60 minuts, mentre que el Montpeller ha anat millorant el seu joc de control a mesura que aquest avançava.

La intensitat granollerina, en alguns moments acompanyada de precipitació els ha costat iniciar el partit amb un desavantatge de quatre gols (3-7 als deu minuts), que el seu rival ha sabut gestionar fins el clàxon final, passant per l'11-14 del descans i pel 17-21 a mitja segona part. Pel mig alguns moment de rauxa granollerina han permès acostar-se a un gol (11-12 prop del descans) i fins i tot empatar (17-17 als 10 minuts de la represa, després de tres gols seguits de Víctor Romero), però la gran qualitat dels jugadors del Montpeller els permetia recuperar ràpidament l'avantatge.

Cal destacar l'actuació a la porteria d'en Roberto Rodriguez, que ha estat senzillament espectacular, possiblement evitant una derrota més àmplia, i també la "fosca" tasca defensiva d'Oriol Rey.

En l'altre partit del grup el Bjerringbro- Silkeborg (pròxim rival a l'Olímpic el pròxim dimarts dia 22) ha derrotat el Gornik Zabrze per 30-26.
CLASSIFICACIÓ: Montpeller 4; FRAIKIN GRANOLLERS i Bjerringbro-Silkeborg 2; Gornik Zabrze 0.