updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers rep el dimarts el Montpeller, bicampió de la Champions

Aquest potentíssim equips visita demà l'Olímpic de Granollers Foto: ehel.eurohandball. com Aquest potentíssim equips visita demà l'Olímpic de Granollers

Demà dimarts el Fraikin Granollers rep un visitant de luxe a l'Olímpic, el Montpeller, dues vegades campió de la Champions.

FRAIKIN GRANOLLERS - MONTPELLER, dimarts a les 18:45 h

Els dos equips que van guanyar a la primera jornada del grup B de l'Eurolliga es troben a l'Olímpic, i està clar que el Fraikin Granollers donaria un pas de gegant per aconseguir un dels dos primers llocs que donen l'accés a la Main Round obtenint un triomf en aquest partit.

A les files de l'equip francès cal dir, com a notícia destacada, que ja no l'entrena Patrice Canayer després de 30 anys al càrrec, i ara l'entrenador és Eric Mathe, amb Frederic Anquetil d'ajudant.

La plantilla no ha tingut massa canvis i és molt completa amb jugadors com Desbonnet i Bolzinger a la porteria, Yannis Lenne i el suec Sebastian Karlsson a l'extrem dret, Valentin Porte al lateral dret, el talentós eslovè Skube, l'argentí Diego Simonet i Villeminot com a centrals, el brasiler Hugo Monte Dos Santos (quin gran partit va fer al Blaugrana amb 10 gols), l'egipci Hesham, Prat i Konan al lateral esquerre, el suec Lucas Pellas i el lleonès Jaime Fernández com extrems esquerres, i el croat Nacinovic i Arthur Lenne com a pivots. I com a novetat més notable la presència, cedit pel Barça, de Djordje Cikusa, en el lateral dret.

En el primer partit d'aquest grup B, el Montpellier va guanyar al Bjerringbro- Silkeborg per 40-26, mentre que el Fraikin Granollers va guanyar a la pista del Gornik Zabrze per 32-36.

Entrevistes