El Montpellier fa una exhibició al Blaugrana i el Barça acaba segon

L'eslovè Skube ha dirigit l'equip magistralment Foto: @FCBhandbol L'eslovè Skube ha dirigit l'equip magistralment

Entre dimecres i dijous es va jugar l'última jornada de la fase regular de la Champions i el Barça s'ha hagut de conformar amb el segon lloc del grup.

BARÇA 34-37 MONTPELLIER

BARÇA: Gonzalo Pérez der Vargas (29% d'aturades), Emil Nielsen (13%) porters; Aleix Gómez (8), Dika Mem (9), Melvyn Richardson (2), Timothey N'Guessan, Jonathan Carlsbogard (1), Luis Frade (3), Thiagus Petrus, Hampus Wanne (4), Aitor Ariño, Blaz Janc (1), Pol Valera, Petar Cikusa (2), Haniel Langaro, Javi Rodríguez.
MONTPELLIER: Bolzinger (26% d'aturades) i Desbonnet (9%) porters; Yannis Lenne (7), Valentin Porte (4), Hugo Monte Dos Santos (10), Stas Skube (4), Jaime Fernández (6), Veron Nacinovic (3), Karl Konan (2), Kylian Prat (1), Sebastian Karlsson, Marko Panic, Arthur Lenne, Mathiueu Corbetta, Lucas Guigon, Alexis Berthier.

El Barça tenia a les seves mans l'obtenció del primer lloc del grup, però ha topat amb el Montpellier de Patrice Canayer (30 anys al càrrec d'entrenador, que sembla que deixarà en acabar la temporada), que ha fet tota una exhibició al Palau Blaugrana.

El Barça ha fet la seva sortida habitual en tromba (3-1 als 3 minuts), però l'equip francès no s'ha encongit i una mica abans de l'equador de la 1a part ja s'ha posat per davant (8-9). El partit es jugava a un ritme de vertigen, amb gran eficàcia del atacs i poca de les porteries i al descans s'ha arribat amb 19-18.

Un dels gols de Dika Mem

A la represa el Barça s'ha quedat bloquejat durant uns minuts, mentre el Montpellier sota la direcció de l'eslovè Skube donava tota una lliçó de com atacar la defensa oberta dels de Carlos Ortega, amb el brasiler Monte Dos Santos fent el partit de la seva vida i amb un parcial de 1 a 5 han agafat dos gols d'avantatge (25-27). I a partir d'allà el Barça ja ha jugat amb molta pressa, i quan l'equipo visitant ha agafat quatre gols a falta de cinc minuts (29-33) ja s'ha vist que el triomf seria visitant.

Partits i classificacions

GRUP B: Barça depèn d'ell per ser primer

Celje 30-34 GO Gudme
Veszprem 28-30 Magdeburg
Wisla Plock 29-28 Porto
BARÇA 34-37 Montpellier

Classificació: Magdeburg 24, BARÇA 22; Veszprem 20, Montpellier 14; Gudme 13, Wisla Plock 11; Porto 8, Celje 0.

GRUP A: Kiel i Aalborg directes a quarts de final

Kiel 33-22 Zagreb
Aalborg 35-35 Kielce
París Saint-Germain 37-33 Pick Szeged
Kolstad 34-27 Pelister

CLASSIFICACIÓ FINAL: Kiel 22, Aalborg 19; Paris Saint-Germain 17; Kielce 16; Zagreb 14, Pick Szeged 13; Kolstad 9, Pelister 0.

Com seran els vuitens i els quarts de final

En la prèvia parlàvem de què podria passar si tot funcionés "normalment", però no hi ha hagut "normalitat". I que maco que és l'esport quan es trenquen els pronòstics.

Al final la cosa queda així en els vuitens de final

VF1: París Saint- Germain contra Wisla Plock
VF2: Pick Szeged contra Veszprem
VF3: Kielce contra Gudme
VF4: Zagreb contra Montpellier

I així seran els quarts de final, quan s'hi afegeixin els quatre que passen directament.