updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

URL i UB campions de Catalunya universitaris

Els equips de la Universitat de Barcelona femení i de la Universitat Ramon Llull masculí es van proclamar aquest dilluns a Tarragona Campions de Catalunya universitaris. Veiem com ho van aconseguir:

UB 30-35 URL: La Ramon Llull guanya la final masculina

Gran final la viscuda al pavelló de Camp Clar de Tarragona. Un autèntic “partidàs” amb molta intensitat i ple de qualitat dels jugadors en ambdós universitats.
El partit ha començat a favor de la UB que ha començat molt encertada en atac en els primers minuts i durant tota la primera part. La UB ha aconseguit que la URL no pogués sortir al contraatac i no trobes el seu joc en defensa amb bons gols de la seva primera línia molt activa a la primera part i bones definicions des de els extrems. La clau del partit ha sigut al voltant del minut 24 de la primera part on Pau Maresma sense mala intenció ha estat expulsat per vermella directa en una acció en contraatac. Això ha fet molt mal a la UB sobretot en la direcció del seu atac. A la mitja part la UB guanyava d’un gol i deixava tota la segona part per decidir.

La segona part ha començat amb una Ramon Llull tirant d’experiència i amb ganes de trencar el partit, i així ha sigut, els primers minuts han sigut de clar domini per part de la URL que ha aconseguit un avantatge de 5/6 gols que ha pogut controlar fins al final gràcies a una gran defensa i a la precipitació dels jugadors de la Universitat de Barcelona, que anaven a remolc. Però han intentat fer el possible per poder remuntar i fins i tot s’han pogut posar a 3 gols, però al final la URL ha tornat a fer un parcial positiu i ha acabat guanyant finalment 30-35.

Felicitats als subcampions per el gran partit i sobretot a la Universitat Ramon Llull per tornar a repetir títol i ser bicampions de Catalunya.

Els campions de la URL són: Dani Ariño, Pepo, Ian Soto, Sergio Jouanneau, Joan Cornellà, Albert Villaescusas, Ferran Urgell, Albert Abril, Jaime Pérez, Albert Elias, Guille Ras, Alvaro Polo, Gabri Martorell, Borja Lancina, Gonzalo Romero, Pol Vilaplana, Ignasi Xorto, Jordi Rafanell i Santi.

UB 40-16 UVic: Clar triomf de les barcelonines

L’equip femení de la Universitat de Barcelona, amb diverses jugadores del Castelldefels de Divisió d’Honor, va complir els pronòstics i va guanyar per un clar 40-16 a la UVic, proclamant-se de manera brillant campiones Universitàries de Catalunya.

Entrevistes