updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barcelona i Granollers seran seus del Mundial 2013

Aquesta setmana s’ha fet públic que el Palau d’Esports olímpic de Granollers serà una de les seus del Mundial d’handbol que es disputarà el 2013 a l’Estat espanyol. D’aquesta manera la capital vallesana s’afegeix a Barcelona que viurà els partits al també olímpic Palau Sant Jordi. Les altres seus seran Ciudad Real, Madrid, Màlaga, Sevilla, Valladolid i Saragossa.

D’aquesta manera 21 anys després dels Jocs Olímpics de Barcelona, Granollers tornarà a viure partits de seleccions del màxim nivell. La gran atracció serà veure a la sempre potent selecció de França, a qui també es va veure a la cita olímpica, en aquella ocasió jugant contra Espanya. El recordat partit va ser el 27 de juliol de 1992, i va acabar amb triomf francès per un ajustat 16-18, un marcador que amb les regles actuals sembla realment d’una altra època.

Al Palau Sant Jordi s’hi van jugar les rondes finals, que van acabar amb triomf de l’Equip Unificat (exURSS) contra Suècia a la final per 22 a 20. França va ser tercera superant Islàndia, mentre que la selecció espanyola va acabar en cinquena posició després d’apallissar Corea del Sud (36-21).

Entrevistes