updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La multa de la RFEBM al Sant Quirze, al Jim&Vic Handball Show

Ja tenim aquí el cinquè episodi del Jim&Vic Handball Show: El president del Sant Quirze parla sobre la multa de 6.000 € que la RFEBM ha posat al club 'kiri'.

Les darreres setmanes han passat moltes coses a les pistes, però encara més fora d'elles. En aquest episodi del Jim&Vic Handball Show podreu escoltar les explicacions d'Alberto Barrera, president de l'Handbol Sant Quirze, sobre la multa de 6.000 € de la RFEBM per no tenir el mínim exigit de jugadores d'alta a la Seguretat Social. A més a més, el programa es fa ressò del reportatge de Dier Spieger sobre André Furh, entrenador alemany del qual s'han destapat les seves pràctiques de maltractament i assetjament a jugadores, així com l'entramat legal de clubs i la Federació alemanya que l'empara.

Hi ha noves incorporacions a la llista de jugadors en actiu que han estat a totes les lligues catalanes, no et perdis els nous noms! Tot plegat, sempre amb la prèvia repassada a totes les categories, on ja es comencen a perfiar les zones de la taula a què aspira cada projecte.

Aquí pots recuperar el podcast via Youtube:

Jim & Vic Handball Show, l'únic podcast d'handbol en català!
Segueix-los a Youtube, Spotify,
Ivoox, Podimo, Google Podcast,
Twitter i Instagram.

Entrevistes