updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Jim&Vic Handball Show estrena nova imatge en la tercera temporada

El Jim&Vic Handball Show ha presentat el seu nou logo i una imatge renovada en l'inici de la seva tercera temporada. El que, ara per ara, és l'únic pòdcast d'handbol en català, ha començat amb un repàs de l'estiu handbolaire internacional.

A més a més, el programa, que segueix copresentat pel montrasenc Víctor del Río i el poblenoví Jimmy Martín, també ha anunciat dues noves col·laboracions. En primer lloc, la col·laboració amb CatHandbol, des de fa anys el portal d'informació i resultats de referència de l'handbol a Catalunya. En segon lloc, la col·laboració amb Upskill Handball, una plataforma internacional de contingut audiovisual dedicada exclusivament a l'handbol. En ambdós espais es podran trobar els episodis de la recentment estrenada tercera temporada.

Aquí pots recuperar el podcast via Youtube:

D'entre les novetats, el programa ha volgut destacar el disseny del nou logo i tota la nova identitat visual a càrrec de Sergi Laliga. Segons Jimmy Martín: "Ja vaig treballar molt temps amb el Sergi Laliga a 'Valonmano con V', per això sabia del seu talent i professionalitat. A més a més, hi cal sumar la bona relació personal que tenim, per això tenia clar que si fèiem una inversió per tenir un producte més cuidat i de més qualitat ell era la persona adequada".

Sobre la nova temporada, Víctor del Río ha volgut apuntar que: "Partim amb la il·lusió de tota la nova estètica, sumada a la que ja tenim veient el creixement del programa. Aquest any ja estem a totes les xarxes socials, a més de tenir presència en diferents plataformes. Però el més important és que tenim molt clar que el Jim&Vic Handball Show continuarà sent el mateix: el punt de trobada de dos periodistes i amics que comenten la jugada".

El mateix Víctor assenyala que "mirarem de fer més entrevistes aquesta temporada. Les entrevistes van ser la principal novetat de la segona temporada i van tenir molt bona acollida. Les quatre entrevistes que vam fer estan entre els set programes més escoltats de la història del pòdcast".

De la Champions a Quarta

Finalment, Jimmy Martín ha conclòs: "Vam acabar la temporada passada d'una manera que mai ens haguéssim imaginat, com va ser assumir sis hores en directe per fer la prèvia de la Final4 de Colònia des del mateix Twitch de l'EHF. Va ser una experiència increïble, però no per això ens centrarem ara només en la Champions. L'ADN del programa es basa en el fet que l'handbol no és només allò que juguen els professionals i tots els nivells són dignes i espectaculars a la seva manera. De fet, és probable que comencem l'any amb algun contingut de 4a catalana. De la Champions a quarta, i ben orgullosos".

Jim & Vic Handball Show, l'únic podcast d'handbol en català!
Segueix-los a Youtube, Spotify,
Ivoox, Podimo, Google Podcast,
Twitter i Instagram.

Actualitzat eldimarts, 30 agost 2022 07:42
CatHandbol

CATHANDBOL és una web independent que té com a objectiu difondre l’activitat de l'Handbol català, amb especial atenció als equips catalans, de totes les categories. Web nascuda el 2011, amb la voluntat d'aglutinar tota la informació del món de l'handbol de casa nostra per fer més gran aquest esport.

Website: www.cathandbol.cat

Entrevistes