updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Setmanes de fites històriques, al Jim&Vic

  • Escrit per Jim&Vic Handball Show

Divuitè episodi de la temporada del Jim&Vic Handball Show amb especial atenció a les grans fites que ha viscut el nostre handbol els darrers dies.

Setmanes de fites històriques: l'OAR Gràcia supera l'eliminatòria contra l'Aiala Zarautz per lluitar l'ascens a Divisió d'Honor Or, el BM Granollers arriba a la final de la Copa de la reina, encara tremolem amb la remuntada a Flensburg del nostre pare Antonio García i els d'Antonio Rama…

A més a més, l'Handbol Garbí es convertirà en un dels pocs clubs que podrà presumir de tenir els seus dos sèniors, femení i masculí, en la màxima categoria del país, la Lliga catalana. També destaquem com l'UEH Calella torna a aconseguir l'objectiu de disputar unes fases d'ascens a Primera Nacional, tenint molt clar que si hi van és per guanyar, sigui on sigui que hagin de jugar l'any que ve. Ho parlem directament amb el seu president Andrés García.

Tampoc ens podem oblidar de la final de l'European Cup del Mecàlia Atlético Guardés. Les d'A Guarda, capitanejades per la vilamajorina Carla Gómez, van aconseguir un avantatge de sis gols que hauran de defensar a Turquia.

Creus que són moltes competicions? Doncs espera't, que encara no hem entrat en les fases finals de les categories de base…

Aquí pots recuperar el podcast via Youtube:

Jim & Vic Handball Show, l'únic podcast d'handbol en català!
Segueix-los a Youtube, Spotify,
Ivoox, Podimo, Google Podcast,
Twitter i Instagram.

Entrevistes