updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bona estrena de les Seleccions Catalanes de Platja

Els partits d'estrelles vs seleccions van ser molt seguits Foto: Fed.Catalana Handbol Els partits d'estrelles vs seleccions van ser molt seguits

La Fase final del Campionat de Catalunya va ser l'escenari per l'estrena de les seleccions catalanes d'Handbol Platja, que van debutar en motiu del 75è aniversari de la Federació.

En un gran cap de setmana d'handbol platja a Castelldefels, va destacar dissabte a la tarda l'estrena de les Seleccions Catalanes que van jugar contra combinats de jugadors catalans, anomenats Beach Stars. Un acte emmarcat dins del 75è Aniversari de la Federació Catalana d'Handbol, que es preveu que pugui tenir continuïtat. Lògicament el resultat era el de menys. En els dos partits van primar les grans dosis d'espectacle, i es van acabar decidint als shoot-outs, el masculí a favor del Combinat Beach Stars i el femení per la selecció catalana.

Foto: @ValonmanoconV

Foto: Jordi Latorre / Fed.Cat. Handbol

Les seleccions catalanes

La Selecció Catalana Absoluta Masculina, dirigida per Àlex Cahisa i Guillem Crossman, va estar formada per Pau Puget i Gerard Robles (Porter), Marc Sánchez i Josep Morales (Ala Dreta), Dídac Curià, Martí Gascón, (Ala Esquerra), Pol Llopart (Pivot), Ferran Cisneros i Gabriel Martorell (Especialistes) i Bernat Guàrdia i Pol Viaplana (Defensor).

Pel que fa al combinat “Beach Stars” masculí, dirigit per Jaume Solé i Francesc Mestre i va comptar amb Pol Sastre (Porter), Mamadou Gassama i David Balaguer (Ala Dreta), Edgar Pérez i Víctor Saez (Ala Esquerra), Ricard Reig (Pivot), Miquel Flores i Marc García (Especialista) i Hagi Touré (Defensor).

Pel que fa a la Selecció Catalana Absoluta Femenina els tècnics, Miquel Flores i Sergi Escurriola, va comptar amb Andrea de La Torre i Nicole Morales (Porteres), Alba Sevilla i Eva Torremorell (Ala Dreta), Míriam Gonzalez i Anna Moreno (Ala Esquerra), Hatou Jabby (Pivot), Judit Vizuete i Sara Galamba (Especialistes) i Paula Bertos (Defensora).

El combinat “Beach Stars” femení, dirigit per Gabriel Martorell i Alberto Gaitán, el van formar Sara Melero, Amanda Riera i Silvia Lladró (Portera), Brenda Arias i Agnès Ribes (Ala Dreta), Vanessa Zafra i Núria Giró (Ala Esquerra), Edurne Galindo (Pivot), Aina Fernández, Laia Bermudez i Ivet Musons (Especialista) i Laia Andrade (Defensora).

- Galeria de Fotos - DISSABTE (@ValonmanoconV)

- Fotos Partits Selecció Catalana - (FB Fed.Cat. Handbol)

Entrevistes