updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Quatre equips catalans a la nova Plata femenina

Era molt esperada l'ampliació de la Divisió de Plata femenina, que es va decidir que passés de dos a quatre grups de 10 equips. En total havien de ser 40 equips, repartits de manera geogràfica de manera semblant a com es repartia fins ara la 1a Estatal masculina. Una decisió encertada que esperem que ajudi a reduir despeses en una categoria ja de per si molt cara i amb poca repercussió als mitjans "tradicionals". De moment, però, la cosa ja no ha començat del tot bé ja que només han estat 37 els equips inscrits, amb el que en tres dels quatre grups només hi haurà 9 equips.

Finalment seran quatre els representants catalans que hi prendran part, tots al Grup C, l'únic amb 10 equips. En primer lloc l'Handbol Amposta que va aconseguir la permanència i a les que tan bona fornada de joves jugadores juvenils els hi arriba. Els dos equips que van guanyar-se l'ascens a les pistes i finalment l'han pogut acceptar: el BM Granollers i l'Associació Lleidatana. Mentre que de tots els equips que van rebre la invitació de la Federació Espanyola, el que l'ha acceptat és el BM La Roca (sota el nom de Fundació Handbol Roquerol).

Aquests quatre equips catalans estaran acompanyats per dos equips del País Valencià (Handbol Mislata i BM Castellón), tres de la Comunitat de Madrid (Base Villaverde, BM Getasur i Balonmano Leganés), i un de les Illes Balears (el GPS 909 Unic Puchi, el Puig d'en Valls d'Eivissa).

Consulta el calendari complet AQUÍ

Entrevistes