updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #PlataFemenina: El Lleida supera l'escull ribetà i es manté imbatut

El Lleida va guanyar el partit de la jornada a Sant Pere de Ribes Foto: cedida per Ramon Stockli El Lleida va guanyar el partit de la jornada a Sant Pere de Ribes

Després de la 4a jornada de la Divisió de Plata Femenina hi ha hagut canvi de líder a causa de la diferència de gols, i ara és l'Handbol Sant Joan Despí.

El partit de la jornada a Sant Pere de Ribes:
Ribes 23–27 Lleida

El Lleida va guanyar el partit de la jornada, que era inèdit fins ara a la 1a Estatal, superant el Ribes a la seva pista, on de moment els de Gaby Daza continuen sense conèixer el triomf. Les d'Iban Raigal es mantenen imbatudes i a un sol punt dels dos primers classificats.

L'equip lleidatà va sortir molt fort i aviat va agafar cinc gols d'avantatge (4-9), un coixí que mantenien el descans (11-16). Van reaccionar les ribetanes fins a posar-se a un gol (18-19), però la reacció de les visitants va ser immediata amb un parcial de 0 a 3, que ja els va permetre encarar el tram final amb tranquil·litat.

Les màximes golejadores van ser Cristina Hernàndez (5) i Jéssica Fleitas (4) per part local i Caterina Casasola (7) i Henar Martínez (5) per part visitant

El vídeo del partit de la jornada

Amposta 26–39 Sant Joan Despí

El Sant Joan Despí, que és el màxim golejador i era colíder, ara ha passat a ser el primer classificat després de la clara victòria obtinguda a Amposta, davant d'un equip que encara està mancat de ritme i que al descans ja tenia el partit costa amunt, perdent per 14-21. A la represa l'equip de Toni Alférez va anar ampliant la diferència, fins a quasi doblar-la.

Les màximes golejadores van ser Julieta Cuccuini (8) per part local i per part visitant Maria Rosado i Gemma Gàlvez, dues jugadores que han tornat aquesta temporada després de lesions, amb 6 gols cada una.

Gavà 30–37 Mataró

L'equip gavanenc no va poder sumar els primers punts, veient-se superat clarament per un equip mataroní molt sòlid en defensa i resolutiu en atac. Les de David Verdugo dominaven al descans per 14-18 i a la represa van anar ampliant l'avantatge, tot i la defensa pressionant de les locals en la part final.

Les màximes golejadores van ser Paula Plana i Núria Pizarro (6, cada una) per part local i Maria Tomàs (9), Berta Vives (6) i Andrea León (5) per part visitant

Sant Vicenç 30–26 La Roca

S'enfrontaven dos equips que han tingut un bon inici de campionat. Sobre la pista l'equip de Dani González i Edu Gómez va ser superior en tot moment passant per 17-14 del descans i un 24-18 a mitja segona part. D'aquesta manera l'equip vicentí supera les roquerols a la classificació, mantenint-se a dos punts del líder.

Les màximes golejadores van ser Mar Martínez i Carolina Blasco (6, cada una) per part local i Katy Tyaglyay (7) per part visitant

Palautordera 30–32 OAR Gràcia

L'equip palauenc va plantar cara al líder en tot moment, fent el seu millor partit de la temporada, com ho demostra el 16-16 del descans i el 27-27 quan faltaven sis minuts per acabar. Però després d'un temps mort les de Carol Carmona van fer un parcial de 0 a 3 i ja van afrontar els últims minuts amb certa tranquil·litat.

Les màximes golejadores van ser Daya Fernández (11) per part local i Janna Sobrepera (8) i Paola Anies (7) per part visitant

Vídeo d'un gran partit

Levante 26–22 Almassora

L'únic partit sense participació catalana es jugava al pavelló del Marni, on l'equip del Levante va aconseguir la seva primera victòria fent valer la fortalesa defensiva, que ja havia estat la seva principal arma la temporada passada.

El partit va ser igualat fins l'equador de la segona part (empat a 20 al marcador), però en el quart d'hora final les locals només van encaixar 2 gols i van anar obrint forat.

Les màximes golejadores van ser Raquel Beltran (9) i Ariadna Zanon (5) per part local i Salvadó, Jiménez i Bagán (4, cada una) per part visitant

Sant Quirze 30–38 Onda, jugat dia 8

Tot i l'eficàcia golejadora de la campiona del món juvenil Anna Ros el Sant Quirze va patir la seva quarta derrota seguida davant d’un equip que es va mostrar demolidor en atac. Als 15 minuts el marcador estava en 8-7, però al descans les onderes ja s’havien avançat de vuit gols (12-20). A la represa tot el que van poder fer les locals va ser igual el segon parcial (18-18). Però hauran de millorar molt en defensa si volen sortir de la part baixa.

Les màximes golejadores van ser Anna Ros (11 gols) per part local i Valentina Cisneros, Lucia Julve i Alba Fernàndez (8 gols cada una) per part visitant