Resum #PlataFemenina: Tres equips catalans al capdavant

OAR Gràcia, Sant Joan Despí i Santvi formen el trio capdavanter Fotos: oargracia.cat, cedida per hsjd i youtube HandbolStVicenç OAR Gràcia, Sant Joan Despí i Santvi formen el trio capdavanter

Després de la 2a jornada de la Divisió de Plata Femenina queden OAR Gràcia, Sant Joan Despí i Santvi al davant.

CLASSIFICACIÓ PLATA FEMENINA GRUP C

El partit de la jornada a Sant Vicenç dels Horts:
Sant Vicenç 33-27 Almassora

Era aquest l'únic partit entre dos equips guanyadors en la jornada inicial i el Santvi va guanyar amb autoritat davant un equip que havia jugat les dues últimes temporades a Divisió Or.

El triomf va ser molt treballat, ja que tot i que al descans les vicentines guanyaven per 15-11, encara es va entrar als cinc minuts finals amb 28-25. Però en aquest tramf final les d'Edu Gómez van estar molt segures.

Les màximes golejadores van ser Jessie Lepère (8) i Mar Martínez (4) per part local i Andrea Salvadó (10) per part visitant

Gavà  25–30 OAR Gràcia Sabadell

L'OAR Gràcia es manté en el lideratge després de guanyar amb solvència a Gavà. A la primera part les de Carol Carmona van mostrar la seva superioritat (10-17 al descans), però a la represa es va veure un Gavà molt millor, però sense poder arribar a inquietar en cap moment el triomf visitant.

Les màximes golejadores van ser Judit Lanceta (7) i Lucia Poyo (5) per part local i Maria Fernández (7) i Ona Magrinyà (5) per part visitant

JH Mataró 23–35 Sant Joan Despí

La jornada començava a Mataró amb un partit avançat. Les santjoanenques, de ben segur recordant la derrota allà de la temporada anterior, van sortir molt mentalitzades i es van mostrar superiors a un equip mataroní que va estar fluix en defensa i que només va resistir a la primera part (14-16 al descans), però va encaixar un parcial ben significatiu de 9 a 19 en la segona part.

Les màximes golejadores van ser Marina Tomàs i Zara Verdugo (5, cada una) per part local i Helena Sancho (8) i Íngrid Fortuño i Marcel·la Esquerra (5, cada una) per part visitant

La Roca 37–19 Amposta

En partit jugat a La Roca pel canvi d'ordre de partits, a causa de les obres al pavelló d'esports ampostí, l'equip roquerol es va mostrar molt superior a l'equip de Joan Curto, que continua patint baixes importants i es veu enfonsat a la cua. Al descans l'equip local ja guanyava 19-12 i el parcial de la segona part encara va ser més dur amb un 18 a 7.

Les màximes golejadores van ser Adriana Murillo (7) i Júlia Clascà (5) per part local i Núria Ventura (6) per part visitant

Sant Quirze 27–30 Ribes

En l'últim derbi català de la jornada el Ribes, que la temporada passada havia empatat en aquesta pista, va millorar-ho traient un triomf de gran prestigi, que li serveix per mantenir la imbatibilitat i situar-se en el grup de perseguidors dels tres líders.

Després d'uns minuts d'igualtat l'equip de Gaby Daza va anar guanyant-i la partida al d'Alfred Pérez i al descans les ribetanes ja guanyaven per 12-16, aprofitant les pèrdues de pilota de les locals.

A la represa es va mantenir la mateix tònica (20-24 als 15 minuts), fins que un canvi a la porteria local va fer reaccionar l'equip que va fer un parcial de 4 a 1, posant-se a un sol gol. Però les visitants no van perdre la compostura i ja van entrar als dos minuts finals amb tres gols d'avantatge.

Les màximes golejadores van ser Ivet Puig (6) i Carla Robles (5) per part local i Jéssica Fleitas (7) i Aina Gallart (5) per part visitant

Palautordera 22-29 Onda

Aquest era l'únic partit entre equips perdedors de la 1a jornada i semblava que el Palau podria començar a sumar davant un equip al que va derrotar la temporada anterior amb gran solvència, però no va ser així i les de Marc Lurbe van caure derrotades clarament, sense que acabés de funcionar l'atac. D'aquesta manera es queden sense puntuar a la cua junt amb Amposta i Sant Quirze.

Al descans estava tot per decidir amb un 12-14, però les onderes van fer un parcial inicial de 4 a 9 i van obrir un forat que ja seria decisiu.

Les màximes golejadores van ser Maria Muñoz (6) i Anna Pous (4) per part local i Martina Barboza (10) i Lucia Julve (5) per part visitant

Levante Marni  23–23 Lleida

L'equip lleidatà va treure un valuós punt del poliesportiu Marni de València, després d'un partit molt igualat a la primera part (13-13 al descans), però dominat quasi sempre per les d'Iabn Raigal a la segona part, arribant a agafar un avantatge de tres gols. Però en els últims nou minuts no van poder marcar i van veure com l'equip local empatava a falta d'un minut.

Les màximes golejadores van ser Raquel Beltrán i Ariadna Zanón (5, cada una) per part local i Caterina Casasola (9) i Henar Martínez (6) per part visitant