El Sant Quirze femení perd de forma clara a Santander en el seu últim desplaçament

El cap de setmana es va disputar la 21a i penúltima jornada amb l'últim desplaçament d'Or del Sant Quirze.

Pereda 29-19 Sant Quirze

En l'històric pavelló de l'Albericia, el Sant Quirze va jugar el seu últim desplaçament en la Divisió d'Or. Ho va fer contra un equip que guanyant el partit va assegurar la salvació.... que tenint en compte la despesa que significa jugar en aquesta categoria i la poca repercussió que té, no sabem si és salvació o condemna.

L'equip santanderí va sortir fort davant un equip "kiri" suposem que amb no massa motivació i al descans el resultat era de 15-9. A la segona part ben aviat les locals van agafar deu gols d'avantatge (21-11) i tot quedà decidit.

La màxima golejadora local va ser Leire Parra (7) i per part del Sant Quirze va ser Marina Rodríguez, amb 6 gols.