updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Les "Guerreras" de Carlos Viver a semifinals del Mundial

Viver, Álamo i Cuesta, eufòrics Foto: RFEBM Viver, Álamo i Cuesta, eufòrics

La selecció espanyola femenina d'handbol, dirigida per Carlos Viver, s'ha classificat de manera brillant per les semifinals del Mundial que s'està disputant al Japó.

La selecció estatal –que ja s'havia assegurat el bitllet pel preolímpic després d'una excel·lent primera fase i una dura Main Round– han perdut aquest dimecres el darrer partit d'aquesta segona fase davant Rússia (26-36), però la derrota al cap d'unes hores de Suècia davant Montenegro les ha mantingut en la segona posició que dona el passi a semifinals.

Una de les protagonistes d'aquest èxit ha estat la catalana Eli Cesáreo (formada a l'Handbol Sant Vicenç i ara al Bera Bera) que a banda de ser un puntal defensiu ja ha anotat 7 gols. A la part tècnica, a part de Viver, també hi tenim a Robert Cuesta de preparador físic i a Vicente Álamo com entrenador de porteres

Les semis, Noruega-Espanya i Rússia-Holanda

Ara les anomenades "Guerreras" es creuaran amb la totpoderosa Noruega en busca de la gran final (divendres a les 12:30h), mentre que l'altra semifinal serà un apassionant Rússia - Holanda. Passi el que passi, l'equip de Carlos Viver té dues opcions de penjar-se una medalla.

Entrevistes