Resum #LligaCatOrF: Quatre equips han fet el 4 de 4

La defensa santjoanenca va ser clau per al triomf Foto: youtube BM La Roca La defensa santjoanenca va ser clau per al triomf

El cap de setmana es va jugar la 4a jornada de competició, després de la qual quatre equips han fet el 4 de 4.

Granollers Atlètic  37-31 OAR Gràcia Atlètic

Els dos equips que ocupaven les dues primers posicions, Sant Joan Despí B i Granollers Atlètic  s'hi mantenen després de superar dos filials de Plata.

Les santjoanenques van defensar el lideratge, aconseguint un triomf molt treballat a la pista de La Roca B, que va fer una bona primera part (14-13 al descans) però va topar amb la defensa rival a la segona, tot i els 8 gols de Laia Garcia i els 7 d'Aina Pujal.

El filial granollerí continua de colíder després de superar el filial de l'OAR Gràcia, en el seu cas amb exhibició golejadora, destacant Carla Gutiérrez amb 11 gols. Al descans les sabadellenques mantenien la igualtat (17-17), però després l'equip local va anar obrint forat.

El partit més destacat es jugava a Les Moreres, i allà el Sant Cugat, tot i tenir algunes baixes, va demostrar el seu caràcter sumant la seva quarta victòria en quatre partits, que no està gens malament per ser la primera experiència a la categoria. El triomf va ser treballadíssim i agònic, ja que les d'Hèctor Gómez van fer un parcial de 6 a 12 en els últims vint minuts, guanyant amb gol de Djunia Modrego sobre la botzina. Va destacar Júlia Ponce amb 11 gols.

L'altre equip que havia guanyat els tres partits i va sumar el quart és el BCN Sants, que va fer tota una exhibició davant un Garbí que venia d'aconseguir el seu primer triomf. Les barcelonines guanyaven 14-10 al descans, i van fer una gran segona part, davant un equip que es va anar enfonsant.

En els altres partits els equips locals es van fer-se forts a casa derrotant a quatre equips que es queden sense haver puntuat encara fora de casa. El Sant Vicenç B va ser l'equip que va obtenir la victòria més còmoda de la jornada, junt amb el BCN Sants, davant un Montmeló que va resistir la 1a part (12-11 al descans), però va encaixar 21 gols a la 2a part. El Cardedeu també va controlar bé el partit davant Gavà B, arribant a guanyar de 9 dintre la 2a part i amb Cristina Giró (7) com a màxima golejadora.

Més dificultats van tenir Vilamajor i Terrassa davant Coope Sant Boi i Les Franqueses. Les vilamajorines dominaven 16-10 al descans però van acabar patint davant un equip on va destacar Ariadna Ruart amb 10 gols. Les egarenques també van patir per derrotar l'equip franquesí que va plantar cara en tot moment.