updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatOrF: Partit destacat a Les Moreres

Imatge d'un partit de la temporada passada a Les Moreres Foto: youtube Handbol Esplugues Imatge d'un partit de la temporada passada a Les Moreres

El cap de setmana es juga la 4a jornada de competició amb partit destacat a Les Moreres, entre dos equips de la part alta.

CARA
Equips màxims golejadors: Sant Cugat 36, Granollers At. 35, Sant Joan Despí B 34
Equips menys golejats: Sant Joan Despí B 19, Granollers At. 24, Esplugues 25

CREU
Equips menys golejadors: Gavà B 17, Sant Vicenç B 24, Cardedeu 24,
Equips més golejats:  La Roca B 34, Montmeló i Cardedeu 33

BCN Sants (4t) - Garbí Palafrugell (9è), dissabte 12:15 h
Vilamajor (6è) - Coope Sant Boi (12è), dissabte 18 h
La Roca B (15è) - Sant Joan Despí B (1r), dissabte 19:45 h
Sant Vicenç B (10è) - Montmeló (8è), dissabte 20 h
Terrassa (14è) - Les Franqueses (7è), diumenge 10:45 h
Esplugues (5è) - Sant Cugat (3r), diumenge 11:15 h
Cardedeu (13è) - Gavà B (16è), diumenge 12 h
Granollers Atlètic (2n) - OAR Gràcia Atlètic ( 11è), diumenge 17 h

El partit més destacat es juga a Les Moreres, on l'Esplugues, que és un dels equips menys golejats i ha perdut només un partit per la mínima la setmana passada a Les Franqueses, rep el Sant Cugat, que tot i ser nou a la categoria, és l'equip més golejador i compta els seus tres partits per victòries.

Els dos equips que ocupen les dues primers posicions, amb els sis punts "complets" igual que el Sant Cugat, són Sant Joan Despí B i Granollers Atlètic i tenen dos partit teòricament assequibles davant dos filials de Plata. Més fàcil potser per a les granollerines que juguen a casa davant OAR Gràcia Atlètic, i una mica més complicat per a les santjoanenques que defensaran el lideratge a la pista de La Roca B, que encara no ha sumat cap punt.

L'altre equips amb el ple de punts a la butxaca és el BCN Sants, que rep un Garbí que acaba d'aconseguir el seu primer triomf i si agafa el seu millor to ofensiu pot posar en problemes a les barcelonines.

En els altres partits potser el que ho té més fàcil, si recupera també la versió de la temporada passada, és el Cardedeu, que rep el cuer, el Gavà B.

Podria haver-hi més igualtat en els partits que es juguen a les pistes de Vilamajor, Terrassa i Sant Vicenç B, amb visita de Coope Sant Boi, Les Franqueses i Montmeló, tot i que els tres equips visitants encara no han puntuat fora de casa.


 
 

Entrevistes