updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatOrF: Interessant derbi a Vilamajor

El pavelló de Vilamajor rep un derbi interessant Fotos: arxiu El pavelló de Vilamajor rep un derbi interessant

Segona jornada de competició amb partit destacat a Vilamajor.

Classificació Lliga Catalana Or Femenina
Els dos primers jugaran fases (posem en blau els equips que ara ocupen aquests llocs) i baixaran tres equips a Argent (els posem en vermell).

Terrassa (12è) - OAR Gràcia Atlètic (13è), dissabte 19:30 h
Sant Joan Despí B (3r) - Gavà B (16è), dissabte 20 h
Esplugues (4t) - Garbí Palafrugell (9è), diumenge 11:15 h
Cardedeu (15è) - Coope Sant Boi (14è), diumenge 12 h
La Roca B (11è) - Sant Cugat (2n), diumenge 16 h
Granollers Atlètic (1r) - Sant Vicenç B (10è), diumenge 16:10 h
Vilamajor (7è) - Les Franqueses (6è), diumenge 16:45 h
BCN Sants (8è) - Montmeló (5è), diumenge 18:30 h

El partit de la jornada el tenim a Vilamajor, amb derbi del Vallès Oriental i que és un dels dos partits entre dos equips guanyadors en la primera jornada. Tant Vilamajor (a la pista del Garbí), com Les Franqueses (a casa contra La Roca B) van guanyar de forma ajustada, i per això no estan en els primers llocs, però van sumar els dos punts.

L'altre es juga al poliesportiu La Sagi, on el BCN Sants (que va obtenir el meritori triomf a la pista del filial del Sant Vicenç) rep el debutant Montmeló, que es va estrenar a Lliga derrotant un equip ja consolidat a la categoria com és el Terrassa.

El primer líder, Granollers Atlètic, té duel de filials a l'Olímpic davant el Santvi B, que la temporada passada va ser capaç de guanyar en aquells pista per 27-30, i que intentarà refer-se de la derrota inicial a casa contra el BCN Sants (25-26).

El Sant Cugat, que va començar la seva primera temporada a Lliga de forma brillant, derrotant el Cardedeu amb gran autoritat, visita La Roca B,  que va caure a Les Franqueses.

Sembla que ho pot tenir més fàcil el tercer classificat, el Sant Joan Despí B, que rep el Gavà B, que és el primer cuer i que de moment no s'ha adaptat a la nova categoria, en la qual les santjoanenques estan molt consolidades.

Ens queda un  guanyador de la primera jornada, l'Esplugues (va guanyar a la pista de l'OAR Gràcia Atlètic), que rep el Garbí, que va cedir a casa per la mínima davant el Vilamajor i que anirà a buscar el primer triomf.

Finalment tenim dos partits entre equips perdedors en la jornada inaugural i en els quals els equips locals, Cardedeu i Terrassa, semblen lleugerament favorits davant Coope i OAR Gràcia Atlètic, sempre que retrobin el nivell de la temporada passada, que no van mostrar la setmana passada.

Entrevistes