updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatArgF: El Montcada trenca la imbatibilitat del Vilanova del Camí

El Montcada trenca la imbatibilitat del Vilanova del Camí Foto: Pedro de Lamo El Montcada trenca la imbatibilitat del Vilanova del Camí

Es va disputar la 4a jornada de lliga amb victòria del Montcada en el partit més destacat.

Ascó  25-28 Sarrià 
Sant Esteve Palautordera  22-27 Molins 
OAR Gràcia Júnior  31-27 Perelló
Sant Esteve Sesrovires  34-22 Santpedor 
Montcada  33-28 Vilanova del Camí 
Sant Quirze B  23-31 Banyoles 
Igualada  27-23 Martorell 
Laietà Argentona  19-34 BCN Sants B 

En aquesta categoria hi havia tres equips en les places d'ascens, que havien aconseguit el ple de punts, i tots tres jugaven com a visitants. 

Ja dèiem que ho tenia més complicat era el Vilanova del Camí que, en el que consideràvem el partit de la jornada perquè s'hi enfrontaven dos equips que encara no havien perdut, visitant el Miquel Poblet. I en efecte va caure davant el Montcada, que només havia cedit un punt i per tant continua imbatut. Va destacar Nerea Àngel amb 9 gols.

El líder, Molins, no va tenir massa problemes per l'escull de la pista d'un Sant Esteve de Palautordera que, tot i jugar la temporada passada a Lliga, continua sense sumar cap punt. A mitja segona part les molinenques van arribar a guanyar de 10 i van tenir un final plàcid.

El segon, la UE Sarrià, va demostrar que aquesta temporada va a totes guanyant a la difícil pista de l'Ascó, un dels equips més golejadors, però que de moment encara no ha sumat cap punt a la seva pista. Al descans les sarrianenques ja guanyaven 11-15 i van controlar bé a la represa, amb un magnífic treball col·lectiu.

El BCN Sants B no va tenir cap problema a la pista del cuer, el Laietà Argentona, i és el quart equip encara imbatut, a un punt dels dos equips capdavanters.

Un altre dels resultats destacats va ser el triomf del Banyoles, fent valer la categoria d'equip menys golejat, a la pista del Sant Quirze B, que ha iniciat la temporada més fluix que la passada.

En els altres partits OAR Gràcia Júnior, SE Sesrovires i Igualada van fer-se forts a casa per doblegar Perelló, Santpedor i Martorell, un altre equip baixat de lliga que continua sense sumar.

De fet cal ressaltar el comportament ben diferent dels equips que van pujar de 2a (Banyoles, Sanes i OAR Gràcia Júnior) que estan a la zona mitja alta, respecte als que van baixar de Lliga (Martorell i Sant Esteve de Palautordera) que estan a zero punts.

Entrevistes