updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers juga a Elx l'anada de l'European Cup

Foto: vivirenelche.com Ivet Musons en un partit de l'Elche al Pavelló Esperanza Lag on es jugarà el partit Foto: vivirenelche.com

Arriba un dels moments importants de la temporada per al KH-7 Granollers, en la tercera ronda, que seria la de setzens de final, ja que en la propera només tindrem 16 equips en joc. I el rival és ben conegut i complicat, el BM Elche.

BM ELCHE - KH7 GRANOLLERS, dissabte 18:00 h (en directe per Esport3)

L'equip de Robert Cuesta podia tenir rivals molt més assequibles en aquesta ronda, però el sorteig l'ha emparellat amb el segon classificat de la temporada passada a la lliga el BM Elche. La passada temporada en el partit jugat a Elx va guanyar l'equip local per 28-25.

Els dos equips estan al mateix grup de la lliga de Divisió d'Honor, i s'havien d'haver trobat el passat 24 d'octubre, però el matx es va haver de suspendre pel Covid-19. Esperem que ara no hi hagi problemes d'última hora...
Fins al moment, a la lliga, l'equip granollerí s'ha mostrat intractable, amb un 5 de 5, mentre que les il·licitanes van perdre un partit dels cinc disputats, a casa seva contra el Rocasa Gran Canaria per 21-22.

A les files de l'equip alacantí hi figura com a jugadora més destacada la catalana Ivet Musons, jugadora de 28 anys de Sant Quirze que és el motor de l'equip i també la seva màxima golejadora. Al seu costat destaquen Joana Bolling, Clara Gascó i Maria Flores. A la porteria hi ha una altra coneguda com és Nicole Morales, la jugadora formada a La Roca i que va jugar les temporades 16-17 i 17-18 al KH7 Granollers.

Però l'equip granollerí està en un bon moment i intentarà treure un bon resultat per poder afrontar la el partit de tornada del diumenge dia 22 amb esperança de poder passar l'eliminatòria.

Entrevistes