updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Judith Sans anuncia la seva retirada "per un temps o definitivament"

L'asconenca del Bera Bera, Judith Sans, va anunciar aquest dijous –per sorpresa– la seva retirada de l'handbol a final de temporada.

Judith Sans va va admetre en roda de premsa, molt emocionada, que havia estat una decisió "difícil": "Porto des dels 14 anys dedicant-me a això, prioritzant-ho, però crec que ara mateix és el que necessito". Va assegurar emocionada, que no sap si serà una retirada "temporal o definitiva" però que de moment sap segur que no jugarà la temporada vinent.

També va dir que, des del moment en que havia pres la decisió estava "molt millor, gaudint al màxim", valorant molt el que estaven vivint aquesta temporada al Bera Bera, amb experiència europea inclosa. Tot i això, Sans va avançar que la temporada vinent prioritzarà acabar els seus estudis d'infermeria, tot i que també va dir que no li havia costat compatibilitzar les dues coses.

A la pregunta, obligada, de si la seva decisió era irrevocable, va dir això: “Tinc moltes forces per acabar aquesta temporada, però no per seguir una temporada més. Ara necessito un temps i d'aquí a aquest temps potser ho necessito", en referencia a l'handbol. El club basc comptava amb ella per la temporada vinent, però de moment ja s'ha reforçat amb una altra jugadora catalana de perfil similar com és Eli Cesáreo, que va ser presentada a la vegada que Maria Prieto O'Mullony.

“Fa temps que [l'handbol] no m'omple com ho feia abans. Des que vaig prendre aquesta decisió estic molt més tranquil·la, més relaxada i no sé si serà un temps o definitiu”. Judith Sans

La responsable d'handbol del club basc, Tati Garmendia, va admetre que la notícia també l'havia agafat per sorpresa: "Judith és de lo més professional que he conegut i si hi ha alguna cosa en ella que ho ha de deixar és que ho necessita, no és un capritx".

Trajectòria de Judith Sans

ESPORTIU CASTELLDEFELS (...-2014)
BM ALCOBENDAS (2014-15)
BERA BERA (2015-2019)

2015-16: 33 partits; 73 gols | Supercopa (MVP del partido), Copa i Lliga
2016-17: 34 partits; 85 gols | Supercopa
2017-18: 14 partits; 33 gols -> Al desembre va marxar a la lliga Danesa, al
2018-19: 29 partits; 53 goles | Supercopa

Entrevistes