El KH-7 Granollers assegura el setè lloc de la fase regular

Bon partit de la palauenca Maria Hombrado FOTO: Jordi Prades Bon partit de la palauenca Maria Hombrado

El dimecres el KH-7 Granollers ha jugat el partit ajornat de la penúltima jornada i ha assegurat el setè lloc.

KH-7 Granollers 28-27 Beti-Onak

KH-7 GRANOLLERS: Marta Mera i Pamela Rodrigues porteres; Ona Vila (3), Ester Somaza (1), Giulia Guariero (5), Martina Capdevila (4), Cristina Polonio (5), Ariana Portillo (4), Maria Hombrado (3), Lea Kofler (2), Alba Tort, Mariona Bruach, Lucía Pérez (1), Jana Castañera, Kadidiatou Jallow, Naia López.
Per part visitant les màximes golejadores van ser Eider Hernández, Almudena Gutiérrez, Nerea Canas i Mariana Costa, totes amb 4 gols.

Ambient fred al Palau, a excepció de la graderia on hi han els de l'infern granollerí que, tot i la desfeta del passat dissabte, no van deixar d'animar a les vallesanes.

Les noies del KH7 van sortir a la pista, potser amb la llosa de l'últim partit europeu, i va costar veure un joc fluid i decidit per part seva, davant d'un rival que hi va posar més ganes però un encert més baix, especialment en la primera part, on també cal destacar l'actuació de la Marta Mera sota pals. Al descans es va arribar amb 12-10.

A la segona part, va seguir la mateixa tònica, però hi va haver deu minuts on l'equip vallesà va despertar, començant a fer un joc més reconegut, ràpid, i aprofitant mes les curses de les extrems, assolint la màxima diferència al marcador (24-16 a l'equador de la 2a part i encara 26-18 faltant 12 minuts).

Però com si de cop, aparegués un núvol que tapa el sol, aquest joc va tornar a ser gris (només dos gols marcats en els últims dotze minuts)  i quasi els va costar perdre un punt en l'última jugada de les navarreses.

Desplaçament intranscendent a Gijón per tancar la fase regular

BM Gijón La Calzada- KH-7 Granollers  , dissabte 19 hores

Partit sense transcendència per tancar la fase regular de la Divisió d'Honor Elit. L'equip granollerí ja té assegurat el setè lloc i jugarà el "play-off" final enfrontant-se amb el segon classificat en els quarts de final, que començaran el 20 d'abril, i que si tot acaba com està serà el Costa del Sol Màlaga... tot i que també podrien ser Elche (ara primer amb un punt d'avantatge) o Bera Bera (empatat amb l'equip malagueny, però amb el golaverage particular perdut. En aquesta última jornada els partits són Elche- Atlètic Guardés, Porriño- Màlaga i Bera Bera- Valladolid.

Per la seva part l'equip asturià ha de jugar el "play-down" i encara que guanyi el partit i pugi un lloc, sortirà amb els mateixos punts a la fase final, en la qual s'arrosseguen només els punts aconseguits contra els altres tres equips del "play-down".

GIJ  11è 6 punts  23/27 Rocío Rojas (83), Lorena Zarco (63), Mina Novovic (62)
GRA  7è  20 punts  28/28 Giulia Guariero (116, 2a de la Lliga), Ester Somaza (81), Cristina Polonio (73), Martina  Capdevila (60)

A la 1a volta victòria granollerina per 29-24