El Sant Vicenç campió de la Copa Catalana Femenina

El cap de setmana es va disputa la Final a Quatre de la Copa Catalana Femenina al pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí, i va donar el títol a l'Handbol Sant Vicenç

Semifinals

Lleida 40-41 (als penals) OAR Gràcia
La Roca 25-27 Sant Vicenç

Dos grans partits d'handbol es van viure a les semifinals jugades el dissabte a Sant Joan Despí.

En la primera l'OAR Gràcia era el favorit, però va haver de suar de valent per aconseguir la classificació. L'equip de Carol Carmona dominava al descans 15-18, però van reaccionar les d'Iban Raigal per acabar empatant a 31. A la pròrroga el marcador va continuar igualat, i la decisió no va arribar fins la segona tanda de penals, quan Daisy Montserrat en va aturar un i Maria Monllor va marcar el seu. Les màximes golejadores van ser Henar Martínez (12) per part lleidatana i Irene Garcia (9) per part d'un equip sabadellenc que no va comptar amb el seu referent principal a la lliga com ha estat Janna Sobrepera.

Molta igualtat també en la segona, entre dos equips que van tenir duels igualats a la lliga. A la primera part van dominar les roqueroles (14-12), però les vicentines van estar millor a la segona part amb parcial d'11 a 15. Les màximes golejadores van ser Agnés Ribas, Júlia Clasca i Marina Jiménez (4, cada una) per part roquerola i Raquel Ferres i Rocío Parra (6, cada una) per part de les guanyadores.

Final

OAR Gràcia 22-27 Sant Vicenç

En la final molta igualat, amb un desenllaç favorable a les vicentines que no han perdut cap dels partits jugats aquesta temporada contra l'OAR (a la lliga empat a 24 a Sant Vicenç i victòria a Sabadell per 24-26). En el partit tots dos equips van acusar l'esforç del dia anterior, però en el tram final sobretot les sabadellenques, que havien jugat pròrroga el dia abans i van rebre un parcial final de 1 a 7, ja que guanyaven 21-20 a deu minuts del final. Les màximes golejadores van ser Rocío Parra (13) per les guanyadores i Maria Monllor (8) per les finalistes.

L'equip campió el van formar: Ester López i Ainara Fernàndez porteres; Gemma Feixas (2), Marta Andreu (1), Raquel Ferres (5), Aida Fernàndez (1), Paula Muñoz, Marta Font, Rocío Parra (13). Mertitxell Cabetas (3), Alba Senar (1), Irene Moles (1), Clàudia Cáceres, Laura Rodríguez, Mireia Ruiz.

Els dos equips finalistes tenen el dret adquirit per jugar la Supercopa Catalana 2023-24 junt amb BM Granollers i Handbol Sant Quirze.