updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Supercopa de Catalunya obre la temporada 2024-25 a Sarrià de Ter

Els representants dels vuit clubs participants en la presentació de la competició Foto: @UESarria77 Els representants dels vuit clubs participants en la presentació de la competició

Avui dijous dia 22 d'agost s'obre la temporada 2024-25 amb el primer partit de semifinals de la Supercopa de Catalunya que es disputa a Sarrià de Ter.

La màxima competició catalana d'handbol, la Supercopa de Catalunya, obre la temporada 2024-25, amb les semifinals que es disputaran entre el dijous 22 i el divendres 23 i que es podran seguir en directe a La Xarxa+.

El primer partit serà el dijous a les 20 hores i es juga a Sarrià de Ter, on la UE Sarrià, campió de la Copa Catalana 2023-24, rep el FC Barcelona.

L'altra semifinal masculina la disputen l'Handbol Molins, subcampió de la Copa Catalana, i el Fraikin BM Granollers, en partit que es jugarà a Molins de Rei el divendres a les 20 hores.

Pel que fa a la categoria femenina, les dues semifinals es juguen el divendres. A les 18 hores al pavelló Salvador Gimeno l'Handbol Sant Joan Despí rebrà el KH7-Granollers, i a les 21 hores el BM La Roca rebrà l'OAR Gràcia de Sabadell.

Les dues finals es jugaran el dimecres 28 d'agost al pavelló de Les Moreres d'Esplugues de Llobregat. La final femenina serà a les 18 hores i la masculina a les 20:30 hores. Aquests dos partits seran retransmesos per Esport3.

Entrevistes