updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Toni Gerona plata amb Tunísia a #Tarragona2018, Espanya és bronze

Toni Gerona plata amb Tunísia a #Tarragona2018, Espanya és bronze FOTO: RFEBM

Espanya ha perdut aquest divendres les semifinals dels Jocs Mediterranis de Tarragona, en una igualada semifinal davant Croàcia que s'ha decidit a la pròrroga. Sí que hi haurà representació catalana a la final, però, ja que la Tunísia de Toni Gerona ha superat Turquia.

Diumenge: Tunísia perd la final davant Croàcia, mentre Espanya es penja el bronze

La derrota a semifinals a la pròrroga va impedir a Espanya lluitar per l'or, però l'equip es va saber refer i va aconseguir el bronze després de superar a Turquia (30-19). Un bon torneig per la jove selecció dirigida per Jordi Ribera que només va perdre, i per la mínima, un partit.

Després del matx pel bronze, era el torn de la Tunísia de Toni Gerona que volia penjar-se l'or davant Croàcia. Els tunisians van començar a un gran nivell i van dominar la primera meitat (12-9), però a la represa els balcànics van reaccionar i van portar el matx a un final a cara o creu que van saber sentenciar en el darrer atac. D'aquesta manera, els croats es van penjar l'or en una final igualadíssima (23-24).

Vídeo de la final

Divendres : TUNÍSIA I CROÀCIA GUANYEN LES SEMIFINALS

Divendres al matí ha estat el dia de les semifinals que s'han disputat al pavelló "Catalunya" Campclar a Tarragona, que (gens afavorit per l'horari dels partits) ha mostrat un aspecte força desangelat fins i tot al partit d'Espanya.

10h : SF1 : TUNÍSIA 28-21 TURQUIA (Directe)
12:30h : SF2 : ESPANYA 29-31 CROÀCIA (Directe)

El català Aitor Ariño ha estat el jugador més destacat de la selecció estatal amb 7 gols, mentre que l'altre extrem Aleix Gómez també ha brillat amb 5 dianes. Adrià Figueras n'ha fet un, i Arnau Garcia i Marc Cañellas s'han quedat sense marcar.

Més fotos de V.Garibay / RFEBM

Dimecres: QUARTS de final del Jocs Mediterranis 2018

10h : QF1 : TUNÍSIA 30-25 ALGÈRIA
12:30h : QF2 : CROÀCIA 17-16 ESLOVÈNIA
17:30h : QF3 : ESPANYA 35-25 SÈRBIA
(Adrià Figueras (4), Aitor Ariño (4), Aleix Gómez (3), Marc Cañellas (2))

20h : QF4 : TURQUIA 31-29 PORTUGAL


Entrevistes