updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Espanya, amb cinc blaugranes, juga la final del Mundialet sub-17

La selecció espanyola promesa juga la final del Mundialet sub-17 Fotos: http://14e-championnat-mediterraneen.fr La selecció espanyola promesa juga la final del Mundialet sub-17

Durant aquesta passada setmana s'ha disputat simultàniament amb la primera fase del Mundial absolut, l'anomenat Mundialet sub-17, i avui dissabte Espanya, amb 5 blaugranes, juga la final davant Alemanya.

Cinc jugadors del FC Barcelona (Eduardo Calle, que és el capità, Mamadou Lamine Àlex Pascual, Jorge Pérez i Robert Roselldisputaran avui dissabte (17:30 hores), amb la selecció espanyola de promeses, la final de l'anomenat "Mundialet" d'handbol sub-17, que s'està celebrant a París simultàniament amb el Mundial d'Handbol que durant 15 dies se celebra a França. La rival serà Alemanya i el partit es disputarà a l'Accord Arenal de París.

A la primera fase Espanya va derrotar Polonia (22-15), Argèlia (34-15), Turquia (28-20), Qatar (29-6) i finalment a l'amfitriona, França, per 25-20. I a la semifinal disputada el divendres Espanya va superar Itàlia per 25-18. En tots els partits ha destacat la gran defensa de l'equip espanyol.

El nom del campionat oficialment és el Campionat del Mediterrani 2017, però ja es veu, amb les seleccions que hi participen, que aquest any en celebrar-se conjuntament amb el Mundial absolut, ha agafat un caràcter més ampli i se l'ha anomenat el Mundialet.

El partit es podrà seguir per streaming a la web del campionat:


Finales Mondialito 2017 à Bercy à l'AccorHotel... por Livehandball

- Visita la web del Mundialet

Entrevistes