updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran Catalunya-Qatar aquest dijous a Granollers

En el darrer partit va ser el 2009 a Mataró Foto: @SeleccionsCAT En el darrer partit va ser el 2009 a Mataró

El pavelló del CB Granollers acull el partit dels 75 anys de la Federació Catalana d'Handbol. I serà un partit de molt alt nivell: Catalunya-Qatar

Aquest dijous a les 21h, després de la final femenina de la IX Copa de les Nacions, serà el torn del partit internacional de les Seleccions Absolutes Masculines entre Catalunya i Qatar. La selecció entrenada per Valero Rivera, actual subcampiona del Món, està preparant el Mundial que el mes de gener de 2017 es disputarà a França. I tan a prop de la gran cita sembla que està a un gran nivell, només cal veure que ve de guanyar a Romania 30-19 en el partit jugat aquest dimecres a Sant Joan Despí.

Per la seva part, la Selecció Catalana tornarà a escena després de set anys sense fer-ho (va jugar a Mataró contra Egipte), i ho farà en un any molt especial per l’handbol català i davant d’un rival de gran nivell. Com veieu a la fotografia, tots els preparatius estan fets i els jugadors molt il·lusionats. Només falta que comenci el partit!

- Consulta AQUÍ la CONVOCATÒRIA DE LA SELECCIÓ CATALANA ABSOLUTA MASCULINA

El darrer partit de Catalunya va ser a Mataró l'any 2009

El darrer partit jugat per la selecció catalana es va disputar el 13 de juny del 2009 al Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró, i llavors Catalunya va guanyar a Egipte per 34-29.

La selecció catalana la va dirigir Manuel Montoya i van jugar: Vicente Àlamo i Xavier Pérez porters, Josep Masachs (7), Joan Saubich (2), Gabriel González (4), Sergi Fuster (3), Adrià Figueras, Victor Tremps (3), Marc Garcia (3), Salva Puig (4), Eloy Félez, Juan López (3), Ivan Infestas i Antonio García (5).

Per tant repetiran Vicente Àlamo, Adrià Figueras, Víctor Tremps i Marc Garcia.

La festa al pavelló del CB Granollers

Coincidint amb la Copa de les Nacions, el partit està organitzat per l’Ajuntament de Granollers, el BM Granollers i la Federació Catalana d’Handbol (dins del seu 75à aniversari), i compten amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i la Diputació de Barcelona. Els partits es jugaran en un escenari gens habitual d'handbol, com és el Pavelló del Club Bàsquet Granollers (C/ Girona, 222).

Venda d'entrades

Les entrades per la jornada del dijous, 22 de desembre, es posaran a la venda entrades al preu de 5 euros. Les entrades no seran numerades i des de la FCH s'informa que la visibilitat a les grades dels gols és parcialment reduïda.

Tot aquell que estigui interessat en comprar entrades ho podrà fer, a partir del dijous 15 de desembre de 2016, en els següents punts de venda: 

Federació Catalana d’Handbol – Passeig del Canal 39, Baixos. Sant Joan Despí.
Horari: Dilluns, Dijous i Divendres – de 9 a 14 hores.
Dimarts i Dimecres – de 16 a 18 hores.

Oficines BM Granollers – Pav. d’Esports de Granollers (C/ Francesc Macià s/n)
Horari: De 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

Taquilles del Pavelló del CB Granollers – C/Girona 222
Només durant els dies i hores de competició del 21 i 22 de desembre.

*Important: Entrada obligatòria per a majors de 5 anys. 

Entrevistes