updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Les seleccions catalanes tornen a casa per Nadal

  • Escrit per FCH / CATH
Les seleccions catalanes tornen a casa per Nadal Foto: FCH i Carme Balcells

Les Seleccions Catalanes Absolutes d’Handbol, femenina i masculina, tornen a l’escena internacional aquest Nadal, el 21 i 22 de desembre a Granollers.

La Copa de les Nacions d’Handbol Femení, que enguany arriba a la 9a edició, comptarà amb la participació de Suïssa, Euskadi, Galícia i Catalunya. Es disputarà, com és habitual, en format de final-4, amb les semifinals el 21 de desembre, i el 3r i 4t lloc i la gran final, el 22 de desembre.

La selecció masculina contra Qatar

El mateix dijous, 22 de desembre, després de la final femenina, serà el torn del partit internacional de les Seleccions Absolutes Masculines entre Catalunya i Qatar. La selecció entrenada per Valero Rivera, actual subcampiona del Món, està preparant el Mundial que el mes de gener de 2017 disputarà a França. Per la seva part, la Selecció Catalana tornarà a escena després de set anys sense fer-ho (va jugar a Mataró contra Tunísia), i ho farà en un any molt especial per l’handbol català i davant d’un rival de gran nivell.

Les dues activitats, organitzades per l’Ajuntament de Granollers, el BM Granollers i la Federació Catalana d’Handbol, i que compten amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i la Diputació de Barcelona, tindran lloc al Pavelló del Club Bàsquet Granollers (C/ Girona, 222) i estan emmarcades dins dels actes de celebració del 75è Aniversari de la Federació Catalana d’Handbol.

El Pavelló del Carrer Girona acollirà els partits

Entrevistes