updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tercera jornada amb les apostes clares a Granollers

Després de dues jornades amb alguna sorpresa important –sobretot el triomf d’Argentina sobre Montenegro i el de Tunísia sobre Alemanya– el grup de Granollers és l’únic on només una selecció ha guanyat els dos partits: la França campiona olímpica. Aquest dimarts, l’Olímpic vallesà es prepara per viure la tercera jornada de la Fase prèvia del Mundial 2013 on sembla, perpò, molt complicat que els pronòstics es puguin trencar.

Després de les dues jornades del cap de setmana, cal destacar dues coses: el gran ambient que s'està vivint a l’Olímpic, amb una destacada i nombrosa presència francesa, i el fet que sembla prou clar que s’han definit dos grups de nivells diferents. Per una banda, les seleccions més potents (França, Tunísia i Alemanya), i per altra les altres tres que s’hauran de disputar entre elles la quarta plaça d’accés als vuitens de final (Brasil, Argentina i Montenegro).

3a jornada: Grup A (Granollers)

Aquest dimarts 15 de gener s’enfronten els equips més forts contra els teòricament més dèbils, i sembla complicat que algú pugui sorprendre. Però de ben segur que cap equip sortirà pensant en la derrota, i això pot fer que es visquin partits més interessants del que es pot preveure a priori. Esperem-ho, pel bé de l’espectacle.

16h: Tunísia - Montenegro

Tunísia buscarà el seu segon triomf contra una Montenegro que de moment no ha mostrat el que d’ella s’esperava. Perdre en l’estrena contra l’Argentina i després la dura derrota amb França pot fer dues coses, que s’enfonsin del tot o que treguin tot l’orgull que van demostrar cantant a capella el seu himne. Veurem si la sorpresa de la tarda la donen els montenegrins, que van mostrar la seva qualitat individual però només a batzegades.

18:15: Alemanya - Argentina

Cara a cara dos equips que vénen de perdre de manera si més no inesperada. Alemanya haurà de refer-se d’una derrota amb Tunísia que segur que els va coure, però sembla que ho hauria de tenir relativament fàcil contra una Argentina que no va poder amb Brasil.

20:45: França - Brasil

El darrer partit de la tarda ens torna a permetre gaudir del joc d’una França que sembla massa potent pel Brasil de Jordi Ribera. La canarinha, a més no pot desgastar-se massa ja que els dos partits que li queden semblen més de la seva lliga. Sobretot el partit de divendres –ja al Palau Sant Jordi– contra Montenegro. França continuarà rodant-se tot preparant “el clàssic” França - Alemanya que es jugarà també divendres.

 

Classificació Punts J G E P GF GC
 
França
4 2 2 0 0 62 47
 
Alemanya
2 2 1 0 1 56 48
 
Tunísia
2 2 1 0 1 52 53
 
Argentina
2 2 1 0 1 48 50
 
Brasil
2 2 1 0 1 47 53
 
Montenegro
0 2 0 0 2 46 60

Entrevistes