updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bon partit de Valero Rivera en el triomf sobre Egipte

La victòria de la selecció espanyola sobre la d'Egipte (24-29) ha tingut a l'extrem Valero Rivera Folch com a principal protagonista. I no només pels sis gols de set intents, sinó pel fet que la posició d'extrem esquerre està en el punt de mira de molta gent, i necessitava una bona actuació com aquesta per començar a esvair dubtes. O reivindicar-se, com es prefereixi.

A l'altre extrem, Albert Rocas també va estar a un gran nivell sense cap error i fent 5 gols de 5 llançaments (4 des de la seva posició i un de contraatac).

Egipte a un bon nivell

Pel que fa al partit, Egipte ha sortit a plantar cara als amfitrions i se n'ha sortit prou bé al principi, manant al marcador el primer quart d'hora. Però llavors Sterbik s'ha entonat i l'atac espanyol ha començat a rutllar, cosa que ha fet que s'arribés al descans amb cinc gols de renda pels de Valero Rivera (11-16).

Però lluny de sentenciar-se el matx, a la represa els egipcis han aconseguit aguantar i recuperar fins a posar-se a 3 gols (20-23). Un temps mort ha servit avui visitants per serenar els ànims i clavar als egipcis un parcial de 0-5 que ha sentenciat el partit.

L'aportació dels catalans

Valero Rivera (6 gols de 7 llançaments. 2 de penal)
Albert Rocas (5 de 5)
Víctor Tomàs (2 de 5)
Joan Cañellas (2 de 4. 1 de penal)
Aitor Ariño (1 de 1)
Viran Morros (0 de 2)
Antonio Garcia

3a Jornada (dimarts 15 de Gener)

La selecció espanyola té aquest dimarts (19h) un partit de tràmit contra Austràlia, que avui ha perdut de 30 gols amb Hongria. Foguejar els menys habituals i millorar el gol-average, dels pocs al·licients d'una victòria segura.

Entrevistes