updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin rep el Teucro en un partit trampa i el 400 d'Álvaro Ferrer a l'Asobal

Álvaro Ferrer, puntal defensiu del Granollers Foto: X.Solanas / BMG Álvaro Ferrer, puntal defensiu del Granollers

El Barça ja va jugar dimarts i el Granollers vol retrobar-se amb el triomf en un partit trampa i especial.

Fraikin Granollers – SD Teucro, dissabte 17:45 hores

L’equip d’Antonio Rama després de la derrota a Irun no pot fallar altra vegada davant un rival que està dos punts per sota, però vindrà sense res a perdre, i carregat de moral després d’haver superat l’Ademar León (26-24). El partit serà molt especial pel granollerí Álvaro Ferrer que jugarà el seu partit 400 a la Lliga Asobal.

En declaracions a la web de la Lliga Asobal, Ferrer valora la seva llarga trajectòria amb 18 temporades a la Lliga Asobal (15 al Granollers), complementades per les seves experiències a Portugal i Alemanya:

“Estic orgullós perquè és un luxe poder dir que he disputat 400 partits a la Lliga ASOBAL, a més començant i acabant la carrera a casa meva, a Granollers. Estic especialment orgullós d'això. Estic molt feliç perquè els 400 no són només un número sinó tots els moments viscuts fins a arribar als 400. Porto molts anys disfrutant de dedicar-me al que més m'agrada  i al que em fa més feliç, que es jugar a handbol. Em considero un privilegiat i estic molt agraït. Només puc donar les gràcies a l'handbol per oferir-me aquests 400 partits i esperar que me'n quedi algun més per complir”.

Visita d'un Teucro sense complexos

En l’equip gallec tindrem la presència del gironí Natan Suàrez, que porta 15 gols de 25 llançaments (60%) o sobretot del serbi Davor Cutura, autor de 10 gols en la victòria contra els lleonesos. L’ala dreta argentina formada per l’extrem Cangiani i el lateral Moyano, amb 14 i 15 gols és també molt perillosa.

Un exemple de la progressió del gironí Natan Suárez a l'Asobal

I atenció perquè l’equip gallec és el segon amb percentatge d’efectivitat en el llançament amb un 68%, només superat pel Barça amb un 72%... i és el millor en els llançaments de 6 metres (77%). La porteria és més fluixa amb tan sols un 24% d’aturades.

Entrevistes