updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers obre la jornada a casa i el Barça la tanca a Nava

Imatges dels partits Granollers - Puente Genil i Nava - Barça de la temporada passada Fotos: fcbarcelona.cat i Daniel Pérez Imatges dels partits Granollers - Puente Genil i Nava - Barça de la temporada passada

La 6a jornada s'obre a Granollers amb la visita del Puente Genil, un equip que la temporada passada va guanyar a l'Olímpic.

Fraikin Granollers – Angel Ximénez Puente Genil, divendres 20 h

El Fraikin Granollers està en bon moment i ho va demostrar, tot i la derrota, davant del Montpellier, un equip d'alt nivell europeu. Ara cal refermar-ho sense cap mena de confiança davant d'un equip que la temporada passada va ser capaç de guanyar a l'Olímpic deixant a l'equip granollerí en 22 gols (22-26).

A la plantilla de l'equip del Puente Genil destaca la presència de l'argentí Pablo Simonet, germà del Diego que el dimarts va visitar l'Olímpic amb el Montpellier, fent tot un recital al tram final de partit. Pablo és el màxim golejador de l'equip amb 33 gols. Al seu costat destacant l'hongarès Janosi al lateral esquerre i el també argentí Lucas Aizen al lateral dret. Completen un sis bàsic els extrem Bernabéu i Keita i el pivot Ramos. Cal remarcar també la presència del porter tunisià Ben Tekaya.

Aquesta temporada els cordovesos han jugat dos partits com a visitants amb empat a Nava i amb derrota 29-26 a Torrelavega.

GRA  2n 8 punts  37/34 Antonio Garcia (30), Ferran Castillo (28), Andrés Moyano (24)
PGE 14è 3 punts  30/31 Pablo Simonet (33), Tamas Janosi (23), Javier Bernabeu (18)

Nava - Barça, diumenge 19:30 h

El Barça visita una pista on la temporada anterior ho va passar força malament, anant mols minuts a remolcs i obrint forat només als últims minuts per guanyar 31-37. Ara, segur que anant avisats, els de Carlos Ortega no estaran per romanços i intentaran resoldre ràpid el partit.

En l'equip que dirigeix Álvaro Senovilla, destaca la presència dels germans Gedeon i Isaías Guardiola, de Mario Nevado (que és el seu màxim golejador) i del veterà de 41 anys Alexander Tioumentsev, format aquí a Catalunya quan el seu pare jugava amb el Granollers.

En els dos partits jugats a casa aquesta temporada, els segovians han cedit un punt davant Puente Genil i van superar Valladolid (38-33).

NAV  4t  7 punts  32/31  Mario Nevado (31), Alexander Tioumentsev (21), Daniel Pérez (21)
BAR (-1 partit)  1r  8 punts   40/31 Aleix Gómez (22), Melvyn Richardson (20), Petar Cikusa (15)

Entrevistes