updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça i el Granollers guanyen amb rècords de gols

Juan Palomino i Ferran Castillo en els partits del cap de setmana Fotos: Jordi Prades i Andrés Gómez Juan Palomino i Ferran Castillo en els partits del cap de setmana

El Barça i el Granollers van guanyar els seus partits, tots dos superant els quaranta gols.

Barça 45–38 Cangas

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas (32% d'aturades)  porters; Blaz Janc (4), Dika Mem (6), Melvyn Richardson (4), Timothey N'Guessan (4), Javi Rodríguez (6), Petar Cikusa (1), Aitor Ariño (3), Domen Makuc (3), Thiagus Petrus, Juan Palomino (3), Luis Frade, Hampus Wanne (5), Antonio Bazán (4), Jan Blas (2).

El Barça va guanyar un partit d'altíssim ritme i nivell golejador, superant el rècord de la temporada que la setmana abans s'havia establert a l'Olímpic amb 78 gols i una estona abans a Logronyo amb 80. I això que els porters van fer moltes aturades de mèrit arribant en Gonzalo al 32%.

Durant el partit es van realitzar 136 llançaments a porteria, que vol dir un cada 26 segons de mitjana. Una bogeria!!

El partit va ser molt més igualat del que es podia esperar, amb l'equip gallec mantenint el ritme de l'equip blaugrana quasi en tot moment, amb un 7-7 al deu minuts i un 19-16 al descans. Va ser a l'inici de la segona part que el Barça va obrir forat (33-25 als 15 minuts) i ja va relaxar-se al tram final.

BM Logroño 38-42 Fraikin Granollers

FRAIKIN GRANOLLERS: Roberto Rodríguez (19% aturades) i Pau Panitti (18%); Pablo Urdangarín (3), Andrés Moyano (8), Antonio Garcia (5), Ferran Castillo (12), Oriol Rey, Leo Abrahao (2), Tarsicio Freitas (3), Jordi Deumal (1), Víctor Romero (1), Ivan Montoya (4), Pablo Guijarro, Biel Valera, Gerard Domingo (2), Guillem Vega.
Per part local van destacar David Cadarso (8), Thiago Aves Ponciano (6) i Rolando Uríos (5).

Important victòria de l'equip d'Antonio Rama davant un rival directe en la lluita per les places d'honor.  Va tornar a ser, com el de la setmana passada a l'Olímpic contra el Valladolid, un partit d'altíssim ritme i amb molts gols, superant en dos el registre de la setmana passada arribant ja als 80 gols, que vol dir un gol cada 45 segons. Un rècord que una estona més tard va superar-se en el partit jugat al Palau Blaugrana, com ja queda dit a dalt.

L'equip granollerí va sortir molt concentrat en defensa i eficaç en atac i als deu minuts dominava per 5-11, un amb un avantatge còmode que al descans quasi es mantenia (17-22), després de trenta minuts de vertigen. Un ritme que no va baixar massa a la represa, igual que tampoc va reduir-se quasi mai l'avantatge granollerí, que als quinze minuts era de sis gols (26-32), amb un Ferran Castillo letal anotant 12 gols al seu compte, ben acompanyat per Moyano i el capità Antonio Garcia.

Vaja que sembla que l'equip està ben a punt per rebre dimarts el Montpellier en el segon partit de l'Eurolliga.