updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers rep el Valladolid i el Barça visita al líder

Ferran Castillo i Dika Mem en els partits de la temporada passada contra Valladolid i Torrelavega Fotos: Jordi Prades i Luís Palomeque Ferran Castillo i Dika Mem en els partits de la temporada passada contra Valladolid i Torrelavega

El Granollers rep el Valladolid a l'Olímpic i el Barça torna a la Lliga jugant a la pista del líder.

Fraikin Granollers - Valladolid, divendres 21:30 h

L'equip d'Antonio Rama rep un Valladolid que està un punt per sota i que fins ara ha mostrat una alta capacitat realitzadora... però també encaixant molts gols.

A les files de l'equip que dirigeix David Pisonero hi ha un parell de catalans com són el porter de Sant Boi Gerard Forns i el primera línia mataroní Edu Calle. Però al seu costat hi ha una bona colla de jugadors d'alt nivell vinguts de fora, començant pel porter argentí Juan Manuel Bar, l'extrem dret italià Nicola d'Antino, el lateral dret brasiler José Toledo, el pivot portuguès Lucas Ribeiro, el pivot egipci Abdelazize, el central macedoni Karapalevski, el lateral esquerre portuguès Oliveira i l'extrem esquerre macedoni Dimitrioski. Vaja poden fer un "set" sencer de jugadors estrangers. Però complementats amb gent de la terra com el central Alejandro Pisonero, i els que fins ara són els seus màxims golejadors, el pivot Álvaro Martínez, l'extrem esquerre Miguel Camino i el lateral dret Miguel Martínez.

L'equip granollerí haurà d'estar al seu millor nivell per no veure's sorprès per l'equip castellà. I el que és segur és que serà un bon partit per encetar aquesta 4a jornada, i que el públic que vagi a donar el seu suport s'ho passarà bé.

GRA  5è 4 punts  34/32   Antonio Garcia (20), Jordi Deumal (14), Andrés Moyano (13)
VAL   8è 3 punts  32/33   Alvaro Martínez (18), Miguel Camino (11), Miguel Martínez (11)

La temporada passada el resultat va ser  35-27

Torrelavega - Barça, diumenge 12 h

No es pot dir massa sovint això de que el Barça visita al líder de la lliga Asobal... que pràcticament sempre és ell. Ara això passa perquè a causa del Mundial de Clubs l'equip blaugrana va ajornar un partit i li toca visitar l'equip càntabre del BM Torrelavega, que ha estat capaç de guanyar els tres partits disputats fins ara: 26-28 a Logronyo, 29-26 a casa amb Puente Genil i 31-36 a la pista del Villa de Aranda.

Amb un tècnic de prestigi com Jacobo Cuétara (ex-Bidasoa) i jugadors com el lateral eslovac Jakub Prokop màxim golejador de l'Asobal ara mateix, l'extrem esquerre internacional ex-Barça Ángel Fernández, el també extrem català Àlex Rubiño, els laterals drets brasilers Linhares i Oswaldo Guimaraes (ex-Granollers), els centrals Isidoro Martínez i Nikolai Colunga, el pivot que va estar a la base blaugrana Jokin Aja, l'extrem dret Javier Muñoz, que va ser el seu màxim golejador la temporada passada, i el porter brasiler Leo Tercariol, estan a dalt de la lliga. A més han entrat directament a la fase de grups de l'Eurolliga on es trobaran amb un rival de luxe com és el Kiel, i a més amb el Nexe croat i el Vojvodina serbi.

TOR  1r  6 punts  Jakub Prokop (27), Isidoro Martínez (15), Ángel Fernández (12)
BAR (-1 partit) 2n  4 punts Aleix Gómez (16), Melvyn Richardson (11), Petar Cikusa (11)

La temporada passada el resultat a la Lliga va ser 27-36, però l'últim enfrontament va ser en la final de Copa on el Barça es va imposar per 23-36.

Entrevistes