updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Pol Valera: “El Barça t’obliga a superar-te com a jugador”

Pol Valera: “El Barça t’obliga a superar-te com a jugador” FOTO: JORDI PRADES

La Fosbury entrevista el central de La Garriga, fitxat pel Barça fa un mes quan el club blaugrana va abonar la clàusla de rescició de 50.000 euros al Balonmano Granollers

Pol Valera (La Garriga, 1998) ha canviat el Palau d’Esports de Granollers pel Palau Blaugrana. Trenta-cinc quilòmetres els separen i Valera emprèn aquest camí sabent que el salt en la seva carrera esportiva és notable. El garriguenc jugarà la Champions cada temporada i amb el canvi de colors aspira a consolidar-se com un habitual en les convocatòries de la Selecció Espanyola, amb qui ja va guanyar el bronze al Campionat del Món del mes de gener. El primera línia vallesà atén la trucada de la Fosbury després d’un entrenament previ al duel d’Asobal contra el Puente Genil.

Bona tarda Pol, què tal el primer mes de blaugrana?

Molt bé, estic molt content. M’estic adaptant tan de pressa com puc i estic molt agraït perquè m’està ajudant tothom moltíssim, m’estan fent sentir un més i estic molt còmode.

Què et demana l’entrenador?

Que sigui jo mateix, que mogui l’equip i anar veient si puc jugar minuts de lateral i ajudar i sumar en tot el que pugui.

Com va l’adaptació a l’equip?

Bé, no m’ho esperava tan fàcil. Hi ha molt bon rotllo al vestidor i tothom m’ha ajudat molt des del principi, m’han fet sentir un més de l’equip de seguida. Sempre que tinc algun dubte tothom m’ajuda, així que molt content.

[...]

Entrevistes