updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Avui les semis de l'Euro: Espanya-França i Dinamarca-Croàcia

Avui les semis de l'Euro: Espanya-França i Dinamarca-Croàcia Foto: EHF Euro 2014

Tarda-vespre de divendres amb handbol d'alt nivell en directe per TV. En joc les dues semifinals de l'Europeu d'handbol, amb molta presència catalana i de jugadors del Barça a la primera semifinal.

Espanya - França (18:30h) - per Tdp

La selecció espanyola ha fet una gran primera meitat de campionat i s'ha classificat de manera brillant per les semifinals de l'Euro 2014 de Dinamarca, després de les dues fases de grup. Els de Manolo Cadenas, amb set jugadors catalans (en la notícia de dijous repassàvem els seus números), han guanyat tots els partits menys un, el que van perdre contra els amfitrions. Una selecció danesa que els tenia moltes ganes després de la desfeta a la final del Mundial de Barcelona.

Ara, després de superar a Macedònia (33-22) la selecció espanyola es troba en semifinals amb la potent i renovada selecció de França, capitanejada pel blaugrana Nicola Karabatic, amb el blaugrana Sorhaindo i amb una de les sensacions del torneig, el potent lateral dret Alix Nyokas. Espectacle i emoció assegurada.

Dinamarca - Croàcia (21h) - per Tdp

La segona semifinal serà Dinamarca - Croàcia, sens dubte un altre partit que cap bon aficionat a l'handbol es pot perdre (21h). Els amfitrions i principals favorits contra una de les seleccions que sempre són més competitives a tots els campionats.

Evidentment jugant a casa s'espera que passi Dinamarca, però no hem d'oblidar que els croates ja van fer un gran mundial i van caure precisament contra els danesos en semifinals. Aquest fet farà que els de Goluza (amb veritables cracs com Cupic, Duvnjak, Kopjlar, Vori...) es vulguin prendre la revenja esportiva per poder arribar a la seva tercera final europea (les dues anteriors van ser al 2008 i 2010, mentre que el 2012 van ser tercers).

Entrevistes