updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers s'acomiada amb un gran triomf... però insuficient

Els jugadors amb alguns aficionats després del triomf Fotos: bmgranollers.cat Els jugadors amb alguns aficionats després del triomf

El Fraikin Granollers va aconseguir un triomf de prestigi en el seu comiat de la Copa EHF 2017-18.

Com era força previsible després del 37-23 de l'anada aquest partit va ser el comiat de l’equip vallesà després d’una bona temporada a Europa. Però els jugadors d'Antonio Rama s'ho van deixar tot sobre la pista i van obtenir un triomf de molt de prestigi davant d'un gran equip.

I és que els francesos a part de portar 14 gols d'avantatge van començar forts ampliant l'avantatge a 17 gols (1-4). Les aturades d'Almeida i les accions ofensives d'Adrià Figueras van fer reaccionar l'equip granollerí (8-7 als 15'). Però fins al descans l'equip francès va mantenir la igualtat i a mig partit el marcador estava en 16-15.

El Fraikin va fer una bona sortida de vestidors (23-18 als 7') i el públic vibrava, i més quan faltant encara 10 minuts la diferència havia pujat als 9 gols (33-24). Allà, amb el partit embogit, es va entrar en un intercanvi de gols que va deixar les coses més o menys igual per arribar al final amb 10 gols de diferència.

Fraikin Granollers 40–30 Saint-Raphael

Pel Fraikin Granollers van jugar: Almeida i Guàrdia porters; Cabanas (2), Porras (1), Bernatonis (4), Édgar Pérez, Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Adrià Figueras (6), Marc Cañellas (6), Albert Pujol, David Resina (9), Gassama (3), Da Silva (2), Màrquez (4), Tarrafeta (3). 

En l'equip visitant va brillar el pivot Karalek (7), junt amb l'extrem Caucheteux (5) i el central Dani Sarmiento (4).

Entrevistes