El Granollers guanya el Chambery i es classifica per als quarts de l'EHF

Alegria màxima a l'Olímpic Foto: JORDI VILAS - CATH Alegria màxima a l'Olímpic

Gran victòria del Fraikin Granollers sobre el Chambery, prenent-li el lideratge del grup i classificant-se ja per als quarts de final.

El Fraikin Granollers supera el líder del grup

L’equip granollerí, després d'un partit molt igualat, ha acabat sentenciant al final amb un parcial de 6-0 en 9 minuts, per passar del 18-19 al 24-19, que ha encarrilat un brillant triomf, amb el qual aconsegueix el lideratge a falta d'una jornada en la qual visitarà la pista de l'Azoty Pulawy polonès, que ja no tindrà opcions.

El partit va començar amb un Fraikin molt endollat (4-2), però els francesos van empatar de seguida a 5. A partir d'aquí, va seguir el lleuger domini local, però amb un Chambery sempre replicant els gols locals i arribant-se al descans 13-12.

A la represa, el Fraikin va mantenir-se per davant gràcies a una gran defensa i als ràpids contraatacs culminats bàsicament per Resina. Però de nou, i després d'agafar tres gols de marge, el Chambery va empatar a 18 a dotze minuts pel final, i fins i tot es van posar un gol per davant.

Però a falta de deu minuts, i després de recuperar la connexió amb Figueras, Cañellas tornava a posar els vallesans per davant. En aquest moment clau, equip i afició van recuperar tota la confiança i van començar uns minuts d'autèntic recital que van servir als d'Antonio Rama per anar obrint forat fins al final acabant amb set gols d’avantatge. Espectacular!

Fraikin BM Granolllers 28-21 Chambery

FRAIKIN GRANOLLERS: Almeida i Guàrdia, porters; Marc Cañellas (7), David Resina (7), Adrià Figueras (6), Àlex Márquez (3), Bernatonis (1), Cabanas (1), Da Silva (1), Gassama (1), Rakocija (1), Ferrer, Marc Garcia, Edgar Pérez, Porras i Tarrafeta.

La Final Four es celebra a Magdeburg, que és primer del grup A i per tant no jugarà els quarts de final. Aquests els disputen els tres primers dels altres tres grups i els tres millors segons, però com que el Silkeborg, segon del grup A només té 4 punts, i el Granollers ja en té 7, l'equip vallesà ja està classificat encara que perdés a Polònia. I també estan classificats, tot i la derrota, els francesos del Chambery.
En els altres grups es classifiquen el Fuchse Berlín i el Goppingen alemanys, el Saint Raphael francès i el Nexe croat.