updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La generació d'or guanya l'Europeu sub-20, amb quatre jugadors del Granollers i quatre del Barça

La selecció espanyola després d'obtenir el títol europeu sub-20 Foto: @rfebm La selecció espanyola després d'obtenir el títol europeu sub-20

El diumenge s'ha acabat l'Europeu Sub-20 disputat a Eslovènia, amb un nou títol per aquesta generació d'or de l'handbol espanyol i sobretot català.

Després d'un campionat magnífic, amb victòria davant Islàndia en el partit decisiu per entrar a semifinals, i després en aquestes davant Dinamarca (36-34), la selecció espanyola afrontava una final complicada davant de Portugal, l'únic equip que l'havia pogut derrotar a la fase prèvia (37-38).

En la final Espanya, amb una gran representació catalana, ha estat superior i després d'arribar al descans ja amb un avantatge de 20-13 ha sabut administrar bé aquesta renda.

Així quatre jugadors del BM Granollers (Víctor Romero, el capità i amb sensacional actuació en el pivot i en defensa), Ferran Castillo (el millor jugador de la final amb un 11 de 11), Pablo Guijarro i Pau Panitti) i quatre del Barça (Petar Cikusa, MVP del campionat, Ian Barrufet, Óscar Grau, i el canari Miguel Angel Martín), s'han pogut penjar la medalla d'or d'aquest campionat continental jugant la final. A tots ells s'ha d'afegir Djordje Cikusa, lesionat durant el campionat.

Aquesta sensacional generació aconsegueix així el seu tercer títol seguit, després de l'europeu sub-18 de fa dos anys i el Mundial sub-18 de la temporada passada.

Entrevistes