updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Bordils guanya el derbi i passa de ronda a la Copa del Rei

El Bordils celebrant el passi a la 2a ronda Foto: @handbolbordils El Bordils celebrant el passi a la 2a ronda

No hi ha jornada a la Divisió de Plata, però tenim dos grandíssims partits corresponents a la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Curiosament dos duels que ja s'han viscut fa poques setmanes en pretemporada.

El Bordils guanya el derbi i passa a la segona ronda de la Copa

Handbol Bordils 33-30 FC Barcelona B

El Bordils es va emportar el derbi i el passi a la segona ronda de la copa del Rei, guanyant-se el regal de jugar rebre una temporada més a un equip Asobal al Blñanc i Verd. Ja ho diuen a Bordils que la Copa Mola i aquest any, més que mai tenen ganes de somiar en fer-la ben grossa.

Després d'haver-se enfrontat en pretemporada amb clar triomf blaugrana, aquest cop el partit va estar dominat totalment pels bordilencs que al descans ja guanyaven 17-10 amb un Jordi González espectacular sota pals. A la represa va continuar el domini clar, i tot i que al final els blaugranes van aconseguir ajustar el marcador final, el Blanc i Verd no va patir i va poder celebrar abans d'hora un triomf molt especial en una competició talismà.

HANDBOL BORDILS: Jordi González i Joan Comas, porters; Sergi Mach (9), Xicu Reixach (1), Oriol Màrquez (7), Marc Combis, Marc Prat (3), David Masó, Joan Vilanova, David Masmiquel, Marc Canyigueral (5), Josep Reixach (2), Esteve Ferrer (6) i Tomàs Bañeras. 
BARÇA B: Jorge Pérez i Gerard Forns, porters; David Roca (1), Adrià León (7), Juri Knorr (2), Pau Oliveras (4), Alex Barbeito, Bodor (1), Oriol Blanco, Dioucou (3), Ramon Suárez (1), Robert Rosell, Arnau Fernández, Edu Calle (2), David Estepa i Alex Pascual (9).

REVIU el partit sencer | Youtube de Valonmano con V

Els bordilencs celebrant el triomf que els permetrà un cop més rebre un equip de la Lliga Asobal al Blanc i Verd. Foto: @ignasiMZ


L'Adrianenc planta cara però no pot amb el Puerto Sagunto

Sant Martí Adrianenc 36–39 Puerto Sagunto

L’equip lila va buscar la gesta davant un equip baixat aquesta temporada de l'Asobal i amb el que ja havia jugat a la pretemporada. Els de Lorenzo Rueda, en una Verneda repleta per l'ocasió i amb un gran ambient, van lluitar de valent, però no van aconseguir passar a la segona ronda de la competició del K.O.

El partit es va jugar a un ritme altíssim, i des del començament va estar dominat pels saguntins que van començar amb un 0-3, van arribar a guanyar de sis, però al descans la renda tornava a ser de tres gols (16-19). A la represa les distàncies favorables als visitants van tornar a créixer, però l'esperit de lluita dels locals va permetre somiar amb la remuntada quan Ferran Cisneros feia el 33-35 a quatre minuts pel final. Però en els minuts més calents els valencians van mantenir-se ferms i no van deixar escapar la victòria.

SANT MARTÍ ADRIANENC: Juanan Guzmán i Gerard Esparza, porters; Alex Guerrero (4), Pol Camats (2), Miki Torres (1), Víctor Torres (2), Jon Eguino (2), Fran Laliga (4), Alejandro Rodríguez (1), Pau Martínez (2), Ferran Cisneros (6), Pol Rodríguez, Alex Llorens (5), Ivan Cerezo (2), Gonzalo Romero (1) i Javier Coba (4).

REVIU el Partit sencer | Youtube de Valonmano con V

Resum de Betevé

Entrevistes