updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Partit clau per La Roca a casa

Prèvia #DHPlata: Partit clau per La Roca a casa Foto: BM La Roca

En la passada jornada vam viure dos triomfs catalans i un Barça B que escala fins la 3a posició (RESUM DE LA JORNADA). Veiem el que ens té preparat aquest cap de setmana:

BM La Roca (12è) - Amenabar Zarautz (13è), dissabte 19:30 hores.

Després de perdre el derbi a Bordils aquest és un partit clau per als roquerols, que tenen una bona ocasió de sumar dos punts que els allunyin una mica de la zona de descens. Un partit d'aquells de "quatre punts" contra un rival que es troba ara mateix només un punt per sota dels de Guillem Estapé.

En la primera volta els vallesans van caure a Euskadi per un ajustat 33 a 30, en un tram de campionat en que encara no havien tastat el sabor del triomf. Ara ha de ser diferent, i el suport del públic pot ser clau.

Barakaldo (14è) - FC Barcelona B (3r), dissabte a les 19 hores.

El Barça B, ja és tercer a un sol punt del segon, i aquest cap de setmana pot sumar dos punts més ja que juga a la pista del Barakaldo (14è classificat, amb només 8 punts). Sembla que l'equip de Toni Gerona va a més i, des de la seva espectacular victòria davant el líder, n'ha sumat cinc més de forma consecutiva i hauria de arribar per tant a la setena en aquest partit al País Basc.

At. Valladolid (4t) - Bordils (8è), dissabte 20 hores.

Els de Pau Campos tenen molt ben encarrilada la permanència i en aquest partit poden anar a jugar a un pavelló històrica de l'Asobal, com és el de Huerta del Rey de Valladolid, amb molta tranquil·litat i a intentar donar la sorpresa davant un equip que lluita per l'ascens, i on destaca el veterà Fernando Hernàndez que porta 165 gols en 21 partits.

Torrelavega (16è) - Maristes Algemesí (15è), dissabte 18:30 hores.

Partit a cara o creu del Maristes Algemesí a la pista de l'equip que ocupa l'última posició amb els mateixos punts que els valencians (però amb un partit menys). Un triomf dels grocs els donaria esperances de salvació després d'haver mostrat una bona imatge la passada jornada contra el potent Bidasoa.

Entrevistes