El Barça Atlètic aconsegueix el primer triomf de la temporada a Zarautz

Carlos Pueyo marcant un dels seus gols Foto: youtube Zarauzko Eskubaiola Carlos Pueyo marcant un dels seus gols

En la 4a jornada de la lliga de Divisió Plata, el Barça Atlètic va aconseguir la primera victòria de la present temporada a Zarautz.

Partits de la 4a jornada
Classificació

Amenábar Zarautz 31-37 Barça Atlètic

Després de tres derrotes el filial blaugrana ha tastat ja el sabor fel triomf, a la pista de l'Amenábar de Zarautz, equip retornat a la categoria de Plata després d'una breu estada d'un any a 1a Estatal. D'aquesta manera abandona la cua i comença la seva escalada cap a llocs de la classificació més adequats.

La primera part va ser un frec a frec constant, amb els dos equips molt entonats en atac, arribant-se al descans amb un mínim 18-19 favorable als blaugranes. A la represa van començar fort els de Ferran Porres i van agafar quatre gols d'avantatge (19-23), i a l'equador ja dominaven de cinc (25-30), i van saber gestionar bé aquesta renda per sumar els dos primers punts, amb un magnífic treball col·lectiu de tot l'equip.

Els màxims golejadors del Barça Atlètic van ser Joan Blanco i Jan Blas (5, cada un) i Jaume Pujol, Yanis Dury i Oriol San Felipe (4, cada un).
Per part local Beñat Manterola i Alberto Aguirrezabalaga (6, cada un).